Haberler

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Japonya'da

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk-Japon İş Forumuna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Japonya'nın başkenti Tokyo'ya geldi.

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Japonya'daTOKYO (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk-Japon İş Forumu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Japonya'nın başkenti Tokyo'ya geldi. Zeybekci'yi, Narita Havaalanı'nda Tokyo Büyükelçisi Ahmet Bülent Meriç ve öteki ilgililer karşıladı. Bakan Zeybekci, daha sonra büyükelçilikte düzenlenen resepsiyona katıldı.Nihat Zeybekci, Tokyo'da, Türkiye ile Japonya arasında serbest ticaret anlaşmasının daha gelişmiş versiyonu olan Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerinin başlatılması başta olmak üzere Japonya'ya yaş meyve sebze ve kanatlı eti ihracatına imkan sağlayacak düzenlemeler ile ikili ticarette önem taşıyan konular hakkında görüşmeler gerçekleştirecek. Zeybekci, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Yuko Obuchi ve Japonya Tarım, Orman ve Balıkçılık Bakanı Koya Nishikawa ile bir araya gelecek.Tokyo'da düzenlenecek Türk-Japon İş Forumu'nda iş adamlarına hitap edecek olan Zeybekci, daha sonra İş Konseyi Eş Başkanı ve IHI Başkanı Kazuaki Kama ve Japonya Dış İlişkiler Teşkilatı (JETRO) Başkanı Hiroyuki Ishige'yi kabul edecek. -

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Bülent Meriç Japonya Tokyo Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title