Haberler

Ekinci, Seçim Sonrası Teşekkür Turunda

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde esnafı ziyaret ederek seçimlerde partisine destek için teşekkür etti.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabah erken saatlerde çarşı bölgesinde esnafı gezerek 1 Kasım genel seçimlerinde halkın vermiş olduğu destekten dolayı esnafa teşekkür etti.

Bazı meclis üyeleri ve birim amirleri ile birlikte gezisini sürdüren Başkan Ekinci, esnafın hem sorunların dinledi hem de teşekkürlerini iletti. Öte yandan, kunduracılar pazarında her Pazartesi ve Cuma günleri yapılan Bereket Duası'nda saf tutan Ekinci, burada da esnafa hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

Gümrük Hanı, Kafafhane, Eskici, Bedesten, İsotçular, Attar, Kuyumcular ve Tütüncü Pazarı gibi çok sayıda çarşıyı gezen Ekinci, "Artık dolayı daha güçlü çalışacağız" dedi.

Yaklaşık üç süren esnaf gezisinde açıklamada bulunan Ekinci, "1 Kasım sonrasında hem esnafımızı gezdik hem de teşekkürlerimizi ilettik. Bazı konularda tamilatlandırmada bulunduk ve yine Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere yıllardır devam eden dua olayı var, ona katıldık. Bununla birlikte bir bayram havası içinde esnafımızı geziyor, sorunları dinliyoruz. Yapılacaklar konusunda da talepleri ilgili birimlere iletiyoruz. Esnafımızın, içerisinde bulunduğu ruh hali gerçekten çok güzel, rahatlamış durumda. Gelecek adına çok ümitleri olan esnafımız bizleri mutlu ediyor. Bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de daha güçlü koşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title