Haberler

YKS'de geç kalan öğrenciler sınava alınmadı

Güncelleme:

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesinde YKS'ye geç kalan öğrenciler içeriye alınmadı. Sınava erken gelenlerin yanı sıra geç kalanlar da vardı. Saat 10.00'a doğru sınavın yapılacağı okula gelen öğrenciler koşarak sınav salonuna gitti. Bazı öğrenciler kapıdaki görevlilerle, içeri dil dökse de içeri alınmadı.

- Yine bildik görüntüler yine sınava yetişemeyip dışarıda kaldılar

GİRESUN - Tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da da binlerce öğrenci üniversite sınavında ter döktü. YKS'nin ilk ayağı olan TYT saat 10.15'te başladı. Okullara girişler saat 10.00'da kapatılırken bazı öğrenciler sınava yetişemedi.

Giresun'da Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS), geç kalan öğrenciler içeriye alınmadı. Giresun Üniversitesi'nin Güre Yerleşkesinde sınava alınmayan öğrenciler güvenlikçik görevlileri tarafından geri çevrilirken o anlar kameraya yansıdı. YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi saat 10.15.'te başladı. Adaylar belirtilen saatte, sınava girecekleri okullara geldi. Saat 10.00'da ise okullara girişler kapatıldı. Sınava erken gelenlerin yanı sıra geç kalanlar da vardı.

Saat 10.00'a doğru sınavın yapılacağı okula gelen öğrenciler koşarak sınav salonuna gitti. Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesinde sınava geç kalan öğrenciler kapıda kaldı. Bazı öğrenciler kapıdaki görevlilerle, içeri dil dökse de içeri alınmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Giresun Üniversitesi Giresun YKS Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title