Haberler

Yenimahalle Belediyesi Şentepe Tepekule'ye Kütüphane Açıyor

Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dokuzuncu kütüphanesini Şentepe Tepekule'ye açacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında izlenecek tek yolun eğitim olduğunu biliyoruz. Bu nedenle konu eğitim olduğu zaman tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dokuzuncu kütüphanesini Şentepe Tepekule'ye açacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, " Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında izlenecek tek yolun eğitim olduğunu biliyoruz. Bu nedenle konu eğitim olduğu zaman tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan ve evinde ders çalışma ortamı bulamayan ilçe sakinleri için kentin farklı noktalarında kütüphane hizmeti veren Yenimahalle Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Şentepe Tepekule'ye yeni bir kütüphane açıyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin hizmete açtığı ve üyelik şartı aranmayan kütüphanelerde roman, hikaye, ders kitapları ve ansiklopediden oluşan geniş bir arşivin yanında, öğrencilerin araştırma yapması için bilgisayar hizmeti de sunuluyor.

Her gün 09: 00 ile 20: 00 saatleri arasında gençlere kapılarını açan Yenimahalle'nin kütüphaneleri, Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata Mahallesi Kültür Merkezi, Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kültür Merkezi, Kaletepe Kültür Merkezi, Demetevler Destek Eğitim Merkezi, Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi ve Meydan AVM Yaşar Kemal Kütüphanesi olmak üzere 8 ayrı noktada hizmet veriyor.

Gençlerin çağdaş bir eğitim alması için eğitime yatırım yaptıklarının altını çizen Başkan Yaşar, şunları söyledi:

"Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında izlenecek tek yolun eğitim olduğunu biliyoruz. Bu nedenle konu eğitim olduğu zaman tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Vatandaşlarımızın kütüphane isteği var ve bu talebi ilçenin sekiz ayrı noktasına açtığımız kütüphaneler ile büyük ölçüde karşılıyoruz. Şimdi Tepekule'ye dokuzuncu kütüphaneyi kazandırmak için kolları sıvadık. Geleceğin söz sahibi bireyleri Yenimahalle'den çıksın istiyoruz. Gençlerimizin donanımlı bir şekilde yetişmesi amacıyla eğitime verdiğimiz desteği sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yenimahalle Türkiye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title