Haberler

Urfalı Miniklere İstanbul'dan Destek

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında önemli bir proje gerçekleştirdi.

Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Karmen Demircioğlu, Merve Kesbiç, Turan Güler ve Mustafa Fırat, Urfa'da bulunan Şanlıurfa Merkez Konuklu İlkokulunu ziyaret ederek, önceden okul müdürü ve öğretmenler tarafından belirlenen ihtiyaç malzemelerini ulaştırdılar. Topluma Hizmet dersi kapsamında firma ve sponsorlarla görüşen öğrenciler ihtiyaç duyulan kitap, kırtasiye, oyuncak, temizlik ve kıyafet gibi malzemeleri sağlayarak Urfalı öğrencilere teslim ettiler. DEDE Oyuncak, BİM Marketleri ve Şişli Belediyesi'nin sponsor olduğu ve yardımda bulunduğu okula İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri de kitap ve kırtasiye malzemesi göndererek destek oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ve malzeme ihtiyacı olan okullara yardım toplamaya devam edecek olan İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri firmaların bu proje için desteğini bekliyor.

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi Şanlıurfa Merkez Mustafa Fırat Turan Güler Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title