Haberler

Tepebaşı Belediyesi Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sona erdi

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören öğrenciler, sona eren 2022-2023 eğitim-öğretim yılını kutladı. Karne töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Her hizmetimizde çocuklarımızı ön plana koyuyoruz. Çünkü onlar bizim en değerli varlıklarımız' dedi. Törende çocukların gruplar halinde gerçekleştirdiği gösteriler, renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, mezuniyet belgelerini ve karnelerini alkışlar eşliğinde aldı.

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören öğrenciler, sona eren 2022-2023 eğitim-öğretim yılını kutladı. Karne töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Her hizmetimizde çocuklarımızı ön plana koyuyoruz. Çünkü onlar bizim en değerli varlıklarımız" dedi.

Tepebaşı Belediyesi'nin İsmail Hakkı Tonguç, Canan-Şükran Şeker, Sabiha Gökçen, Aşağı Söğütönü, Yarbay Hüseyin Vecihi Erken Çocukluk Merkezleri olmak üzere 5 farklı noktada hizmet veren Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda düzenlenen 2022-2023 eğitim-öğretim yılı kapanış törenine, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri öğrencileri, karne alan çocuklar, veliler ve merkez yetkilileri katıldı.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'ndeki törene katılarak öğrenci ve velileri tebrik etti. Başkan Ataç, "Çocukların eğitimlerinin 3 yaştan itibaren çok kıymetli olduğunu biliyoruz. O nedenle 2010 yılında hazırlıklarına başladık. Bu hazırlıklar bu kadar çocuğumuzun bir araya gelmesini sağladı. Şu an 5 kreşimiz gözüküyor ama 4 oyun grubumuz var, 3 sanat merkezi grubumuz var. ve beldeevleri içinde anne gelirken çocuk da gelebiliyor. Yani her hizmetimizde çocuklarımızı ön plana koyuyoruz. Çünkü onlar bizim en değerli varlıklarımız. 3-4 yaş popülasyonlarının eğitim alma oranlarına baktığımızda Tepebaşı'nda yaklaşık 9 bin çocuğumuz eğitim alıyor. Bunun bin 200'ü Tepebaşı Belediyesi'nin tesislerinde eğitim alıyor. Bu oran bizde yüzde 25 ama Türkiye'de yüzde 11 oranında. O nedenle yapılan işin ne kadar doğru olduğunu rakamlar da gösteriyor. Şu anda Fevzi Çakmak Mahallesinde kreşimiz yeni bitti ve Eylül ayında açacağız. Sizler ve bizler çocuklarımız için el ele vereceğiz. Onların geleceği için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Törende çocukların gruplar halinde gerçekleştirdiği gösteriler, renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, mezuniyet belgelerini ve karnelerini alkışlar eşliğinde aldı.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Eğitim Öğretim Yılı Ahmet Ataç Tepebaşı Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title