Haberler

Sorgun'da Hayırsever Gurbetçilerden 60 Öğrenciye Bisiklet Hediye

Güncelleme:

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yurt dışındaki hayırsever gurbetçilerin katkılarıyla 60 öğrenciye bisiklet hediye etti. Bisiklet dağıtım töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, bisikletlerin daha önce hiç bisikleti olmayan öğrencilere verildiğini belirtti. Törene Kaymakam İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ve diğer yetkililer de katıldı.

Sorgun'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimi, yurt dışındaki hayırsever gurbetçilerin katkılarıyla 60 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, bisiklet hediye edilecek öğrencilerin okul yöneticileri tarafından daha önce hiç bisikleti olmayanlardan seçildiğini söyledi.

Öcal, mesafeler engel olsa da gönülleri engel tanımayan hayırsever gurbetçilerin katkılarıyla 60 bisiklet alındığını belirterek, "2019'da 56 akülü aracı engelli kardeşlerimize ulaştıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, 2020 yılında 103 bisiklet hediye etmişti. Bu sene de 60 bisikleti 'Umut bazen bir çocuğun gülüşünde saklıdır' sloganıyla çocuklarımıza hediye ettik. Bu hizmete ön ayak olan gurbetçilerimiz Namık Öcal ve Enes Eken'e teşekkür ediyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından daha önce isimleri belirlenen öğrencilere bisikletleri hediye edildi.

Törene Kaymakam İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, öğrenciler, veliler ve okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Erkut Ekinci Mustafa Erkut İhsan Emre Emre Aydın Ekinci Sorgun Aydın Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title