Haberler

Sırp öğrenciler Türkçe öğrenmek için Manisa'yı gezdi

Güncelleme:

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Yunus Emre Enstitüsünde Türkçe öğrenen öğrenciler, Manisa'nın Kula ilçesini ziyaret etti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Türkçe Yaz Okulu Araştırma ve Geliştirme Projesi kapsamında gerçekleşen gezide öğrenciler, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da öğrencilerle bir araya gelerek memnuniyetini dile getirdi.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Yunus Emre Enstitüsünde Türkçe öğrenen farklı yaş ve meslek gruplarından 18 öğrenci, Manisa'nın Kula ilçesini gezdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen "Türkçe Yaz Okulu Araştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında Manisa'ya gelen öğrenciler, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçeyi görme fırsatı buldu.

Tapduk Emre ve Yunus Emre türbelerini ziyaret eden öğrenciler, Kula-Salihli Global Jeoparkı'nı gezdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerle yemekte bir araya geldi. Tosun, öğrencileri Kula'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Eğitim

Hüseyin Tosun Yunus Emre Sırbistan Belgrad Manisa Kula Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title