Haberler

Selçuk Pamucak Sahili'nde What A Fest Başlıyor

Güncelleme:

Selçuk Pamucak Sahili, 19-23 Temmuz tarihleri arasında What A Fest adlı müzik festivaline ev sahipliği yapacak. Festival boyunca birçok ünlü isim ve grup sahne alacak. Selçuk Belediyesi'nin düzenlediği festivaller, yerel ekonomiye ve kent tanıtımına büyük katkı sağlıyor.

Selçuk Pamucak Sahili, 19-23 Temmuz tarihleri arasında bir kez daha on binlerce müzik severi ağırlayacak. Gençlik ve müzik festivalleriyle, üreticiye değer katan şenliklerle son yıllarda on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Selçuk'ta, bu yaz da What A Fest için geri sayıma başladı.

What A Fest boyunca İzmir Selçuk'un fahri hemşehrisi Hayko Cepkin; Köfn, Duman, Ozbi, Sagopa Kajmer, Manga, Emir Can İğrek'in yanı sıra birçok isim ve grup Pamucak Sahili'nde performans sunacak. Uzun sahil şeridi ile tatilcilerin yanı sıra son dönemde kampçıların da gözde mekanı olan Selçuk Pamucak Sahili'nde binlerce genç; kamp, müzik ve eğlence için bir araya gelecek.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in göreve gelmesinden bu yana gerek belediye tarafından kent içinde düzenlenen, gerekse Selçuk'un ev sahipliği yaptığı festivallerle yerel ekonomiye ve kent tanıtımına büyük katkı sunuluyor.

2019'da EFEST ile değişen festival anlayışı çerçevesinde, bugüne kadar kent tarımına değer katmak amacıyla Belevi'de Şen Şeftali ve Gökçealan'da Şerefine Salkım Hanım Üzüm Şenlikleri düzenlendi. Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonlarının farklı yaş gruplarındaki organizasyonlarına, Türkiye'nin en önemli müzik festivali ve gençlik kamplarına ev sahipliği yapan Selçuk Pamucak Sahili, 2019 yılında Gezgin Fest ile 40 bine yakın müzikseveri ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda ayrıca Selçuk Pamucak Sahilinde, Efes Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Yelken Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonu ile Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Açık Yelken Yarışları düzenlendi. Son olarak düzenlenen Belevi Şen Şeftali Şenliğinde, Türkiye'nin birçok kentinden ziyaretçiler ağırlandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Selçuk Belediyesi Selçuk Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title