Haberler

Muş'ta Dereceye Giren Öğrencilere Ödüller Verildi

Güncelleme:

Muş'ta geçen yıl düzenlenen etkinliklerde dereceye giren 33 öğrenciye Eğitim ve Kalkındırma Vakfınca ödülleri verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende öğrencilerin başarıları takdir edildi.

Muş'ta geçen yıl kentte çeşitli alanlarda düzenlenen etkinliklerde dereceye giren 33 öğrenciye Eğitim ve Kalkındırma Vakfınca ödülleri verildi.

Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Enver Kıvanç, 2022-2023 eğitim öğretim yılında temel ve orta öğretimde sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda yaptıkları projeleri bölgesel ve ulusal yarışmalarda derece alan öğrencileri ödüllendirdiklerini söyledi.

İstanbul'da faaliyetini sürdüren Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı yöneticilerinin öğrencileri ödüllendirmek için kente geldiğini belirten Kıvanç, "Dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdiler. Kendilerine yürekten teşekkür diyorum. İnşallah çocuklarımız da bu başarılarına sürekli devam edecek." dedi.

Eğitim ve Kalkındırma Vakfı Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Behçet Al da çeşitli faaliyetler için kentte bulunduklarını aktardı.

Öğrencilerin sevincini paylaşmak için onlarla bir araya geldiklerini ifade eden Al, şunları kaydetti:

"Vakıf olarak Muş'ta bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizle beraber olacağız, yanında yer alacağız. İmkanlarımız dahilinde desteklerimize devam edeceğiz. Şu anda Vakıf olarak Muş doğumlu olup Türkiye'nin farklı üniversitelerinde okuyan yaklaşık 1400 öğrenciye her ay burs veriyoruz. Bundan sonrada 81 ilde öğrenim gören öğrencilerimize müracaat ettikleri takdirde imkanlarımızın ölçüsünde destekleyeceğiz."

Kaynak: AA / Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Muş Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title