Haberler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü, Gediz ve Simav'daki akademik birimlere ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gediz ve Simav ilçelerindeki akademik birimlerine ziyaretlerde bulunarak kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretimin önemini vurguladı.

Gediz ve Simav ilçelerindeki akademik birimlerine ziyaretlerde bulunan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, ilk önceliklerinin kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretim olduğunu ifade etti.

"Personelimizi akademik, idari ya da işçi olarak ayırmıyoruz"

Simav Teknoloji Fakültesi ile Gediz ve Simav Meslek Yüksekokullarına ziyarette personelle yaptığı toplantılarda yönetim ilkelerini sıralayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak," Personelimizi akademik, idari ya da işçi olarak ayırmıyoruz. Hepimiz bir saatin dişlileri gibiyiz. Her birimizin bu kurumda bir görevi var. İlk önceliğimiz kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretim. Akademik kadromuz akademik ve bilimsel üretim görevini layıkıyla yürütecek. İkinci önceliğimiz eğitim ve öğretime nitelikli katkı. Herkes görevi çerçevesinde öğrencilerimize ve ülkemize katkı sunacak. Buraya gelen öğrenciler, bizimle temas kuran kişiler Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin farkını görecek. Üçüncü önceliğimiz paydaşlarımıza katkı. Kaymakamlıklar, belediyeler, Kızılay, Yeşilay gibi toplum yararına çalışan kuruluşlar başta olmak üzere tüm paydaşlara katkı sunacağız. Paydaşlarımız bizim olmadığımız yerde eksikliğimizi hissedecekler. Bizim kurum olarak toplumu aydınlatma görevimiz var. Tüm personelimiz, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza yaklaşımında bu görevi içinde hissetmeli. Son olarak eğitimci şapkamız dışında sahip olduğumuz tüm şapkaları, üniversitenin dışında bırakacağız. Üniversitede herkese eşit yaklaşacağız. Üniversitede üyesi olduğumuz derneğe üye, desteklediğimiz takıma taraftar toplamaya gayreti içinde değil, eğitim öğretime katkı gayretinde olacağız" dedi.

Rektör Kızıltoprak, konuşmasının ardından birim yöneticilerinden ve personelden çalışma alanları ve birimde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Kızıltoprak, Simav'daki birimlere sunduğu katkılardan dolayı, adı yerleşkeşe verilen Dr. İbrahim Naci Eren'in kabrini de ziyaret etti.

"Rektör Kızıltoprak, Gediz'de proje açılışına katıldı"

Ziyaretleri çerçevesinde Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve DPÜ'nün de paydaşı olduğu "Tarhana ile Gediz'de Dar Hane Kalmayacak" projesinin üretim atölyesi açılış törenine katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Kızıltoprak, tarhananın sayısız faydası olduğunu ifade ederek bu projenin de o faydalardan biri olduğunu söyledi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Gediz Meslek Yüksekokulu aracılığıyla bu projenin paydaşı olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Süleyman Kızıltoprak Dumlupınar Kütahya Simav Eğitim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title