Haberler

İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali'nde Çocuk Etkinlikleri Devam Ediyor

Güncelleme:

İzmit Kent Meydanı'nda düzenlenen 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali'nde çocuk etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Festival kapsamında çocuk oyunları, yüz boyama, şişme oyun grupları ve robot adam gibi eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

İzmit Kent Meydanı'nda, 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivaliyle başlayan çocuk etkinlikleri devam ediyor. Çocuklar, gün boyunca çeşitli etkinliklerle doyasıya eğleniyor.

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali 3 gün boyunca İzmit Kent Meydanında dolu dolu geçti. Özellikle çocuk etkinlikleri miniklerin büyük beğenisini topladı. Alandaki etkinlikler bugün ve yarın da sürecek. Saat 16.00 ile 23.00 arasındaki program çerçevesinde çocuk oyunları, yüz boyama, şişme oyun grupları ve robot adam gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriliyor. İzmit Belediyesi yetkilileri tüm minikleri doyasıya eğlenmek için kent meydanında gerçekleştirilen çocuk etkinliklerine davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Çocuk Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title