Haberler

Hacılar Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulun ilk günü Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

2023-2024 eğitim- öğretim yılında ilk ders zili çalarken Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ile birlikte, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri okulun ilk günü yalnız bırakmadı. Kaymakam Dertlioğlu ve Başkan Özdoğan öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğrencilerle ders zili sonrası sınıflarında sohbet eden ve iyi dersler dileyen Başkan Özdoğan; "Başarılarınızdan dolayı en çok siz sevinirsiniz, başarısızlıklarınızdan da en çok siz üzülürsünüz. 9'uncu sınıf olarak başlangıç durumundasınız. Disiplinli bir şekilde çalışırsanız, başarılı olursunuz. Hiçbir şey çalışmadan gayret göstermeden olmaz. Sizlere tavsiyem hedefinizi seçin ve gündemden haberiniz olsun. Sizler için çok güzel ve modern bir kütüphane olan Halit Özkaya Kütüphanesi'ni ilçemize kazandırdık. Burada çalışarak ve bol bol okuyup soru çözerek inanıyorum ki başarılı olacaksınız. İyi bir okuldasınız, gayretli öğretmenleriniz var, Allah yolunuz açık etsin" diye konuştu.

Kaymakam Burak Dertlioğlu ve Başkan Bilal Özdoğan, Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi ziyaretinde daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Anadolu Lisesi Bilal Özdoğan Hacılar Belediye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title