Haberler

ÇOMÜ'de Bilim Her Yerde Şenlik Projesi Kapanış Töreni

Güncelleme:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesinde TÜBİTAK 4007-Bilim Şenlikleri Destekleme Programı tarafından afet bölgesi için hazırlanan 'Bilim Her Yerde' özel destek çağrısı kapsamında hayata geçirilen 'Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik Projesi'nin kapanış töreni yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesinde TÜBİTAK 4007-Bilim Şenlikleri Destekleme Programı tarafından afet bölgesi için hazırlanan "Bilim Her Yerde" özel destek çağrısı kapsamında hayata geçirilen "Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik Projesi"nin kapanış töreni yapıldı.

Troya Müzesi'nde düzenlenen törende konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu deprem sonrası üniversitelerinin diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla irtibata geçtiğini hatırlattı.

Hazırlanan bu projenin de önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna işaret eden Erenoğlu, şunları kaydetti:

"Üniversitelerin en temel misyonlarından biri, eğitim ve öğretim, araştırma ve geliştirmenin dışında sosyal sorumluluk ve toplumsal katkıdır. Dolayısıyla hayata geçirilen projeler sayesinde toplumsal katkının yanı sıra hem öğrenci arkadaşlarımızın hem de bizlerin yaşamlarına doğrudan katkı sağlıyor. Bu kıymetli projeye destek veren tüm ekibe teşekkür ediyorum."

Proje yürütücüsü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından, depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Bu kapsamda en hızlı şekilde oluşturdukları yardım malzemelerini bölgeye ulaştırdıklarını dile getiren Ilgın, bölgedeki insanların yaralarını bir nebze olsun sarabildikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Doç. Dr. Ilgın, hazırladıkları projenin de başarıyla tamamlandığını vurgulayarak, kendilerine destek sağlayanlara teşekkür etti.

Törene, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, proje yürütücüleri ve akademisyenler katıldı.

Konuşmaların ardından projeye katkı sunanlara plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: AA / Eğitim

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Afet Bölgesi Tübitak Dünya Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title