Haberler

Cizre'de 100. Yıl Cizre Halk Kütüphanesi Yapımı Tamamlandı

Güncelleme:

Cizre ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 100 yeni kütüphane hedefi doğrultusunda yapımı tamamlanan 100. Yıl Cizre Halk Kütüphanesi hizmet vermeye başladı. Kütüphanede çeşitli kurslar düzenlenecek ve teknoloji meraklıları için de ideal bir ortam sunulacak.

Cizre ilçesinde 100. Yıl Cizre Halk Kütüphanesi'nin yapımı tamamlandı.

İlçe Millİ Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Fatih Orak ile Cumhuriyet'in 100. yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 100 yeni kütüphane hedefi doğrultusunda yapımı tamamlanan 100. Yıl Cizre Halk Kütüphanesi'nde incelemelerde bulunarak, Kütüphane Müdürü Fikret Ulaş'tan bilgi aldı.

Bilginin yenilikle buluştuğu çağdaş kütüphanede, Cizre Halk Eğitimi Merkezi tarafından çeşitli kursların açılacağını ifade eden İke, inşa edilen modern kütüphanede, kitapseverler için bir yer aynı zamanda analog ve dijital kaynakların kusursuz bir karışımını arayan teknoloji meraklısı bireyler için de ideal bir ortam olduğunu belirtti.

İke, "Kütüphanede bebek, çocuk ve gençlik bölümleri, engelsiz çalışma alanları, eğitim sınıfları, konferans, toplantı ve sergi salonu yer alıyor. Bunun yanı sıra atölye ve etkinlik bölümleri, multimedya merkezi, bebek bakım odası ve kafeterya gibi alanlarda da hizmet verilecektir." dedi.

Kaynak: AA / Eğitim

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Cizre Kültür Eğitim Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title