Haberler

Başkan Dündar, öğrencileri yalnız bırakmıyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk haftasında öğrencilerle bir arada olmaya devam ediyor. Başkan Dündar, Bursa Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle buluşarak eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti.

Başkan Dündar, öğrencileri yalnız bırakmıyor

Okullardan gelen talepler anında yerine getiriliyor

Dündar: "Eğitim yatırımları her şeyden önce geliyor"

BURSA - Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk haftasında öğrencilerle bir arada olmaya devam ediyor. Başkan Dündar, yeni dönemin ikinci gününde Bursa Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak oldu. Eğitime yönelik yatırımların her şeyden önce geldiğine dikkat çeken Dündar, ilçedeki bütün okulların ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Dündar, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim öğretim döneminin ilk haftasında okul ziyaretleri gerçekleştiriyor. Yeni dönemin ilk gününde Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Nursel Çağlar Anadolu Lisesi'ni öğrencilerin yanında olan Başkan Dündar, bugün de Bursa'nın köklü okullarından Bursa Anadolu Lisesi'nde güne başladı. Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ile birlikte okulu ziyaret eden Başkan Dündar, öğrenci ve öğretmenlere yeni dönemde başarılar diledi.

Bursa Anadolu Lisesi'nin başarılarıyla Türkiye'nin önde gelen okullarından biri olduğunun altını çizen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Türkiye'nin en başarılı okulunda öğrenim görüyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Birçok öğrenci bu okulda öğrenim görmek istiyor. Yıllardır başarılarınızla bizleri gururlandırıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kaliteli eğitim için okullarda her türlü imkanın olduğunu belirten Dündar, "Çok şükür okullarımızda her türlü imkan var. Devletimiz, belediyelerimiz, hayırseverlerimiz eğitim camiasının yanında. Kaliteli ve tecrübeli eğitim kadrosuyla birlikte başarı da geliyor. Bizlere düşen görev de sizlere destek olmak. Osmangazi'deki 254 okulda 187 bin öğrenci öğrenim görüyor. Belediye olarak bu okullarımızın her türlü ihtiyacına destek veriyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak bizler, okullarımızın tamamına hizmet götürüyoruz. Bazılarında boya, badana ve tadilat çalışmaları yaptık, bazılarına ise sınıf, spor sahası, çevre duvarı ve bahçe düzenlemeleri ile destek olduk. İlçemize 3 adet sıfırdan okul kazandırdık. Bu hizmetleri yerine getirmek bizler için şereftir, onurdur. Burada geleceğimiz olan gençlerimiz yetişiyor. Bizler geleceğe umutla ve güvenle bakıyoruz. Geleceğimiz sizlersiniz, sizlere güveniyoruz. Sizler için elimizden ne geliyorsa yapmak bizlerin vazifesidir. Rabbim hepinize zihin açıklığı versin. Dönem sonunda inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa onu elde edin." diye konuştu.

Daha sonra söz alan Osmangazi Kaymakamı Ali Partal da 2023-2024 yılının öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olmasını temenni ederek, "Yeni dönemde tüm eğitim camiamıza başarılar diliyorum. Öğrenciler olarak sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Ülkemizin en büyük zenginliği sizlersiniz. Dolayısıyla sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz gerekiyor. Bu yaşlarda artık meslek seçimi yapmanız da gerekiyor. Hedeflerinize ulaşmak için şimdiden meslek konusunda karar vermeniz gerekiyor. Mesleğinizi doğru seçin ki, hayatınız boyunca rahat edin. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Dündar, Kaymakam Partal ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret sırasında öğrencilere Osmangazi Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlık kitabı hediye edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eğitim Öğretim Yılı Anadolu Lisesi Mustafa Dündar Osmangazi Bursa Belediye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title