Haberler

Afyonkarahisar'da Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu'ndan muhteşem 100. yıl koreografisi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bulunan Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları için Türk bayrağıyla muhteşem bir koreografi hazırladı. Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, öğrencilerin heyecanlı olduğunu belirterek, öğretmenlere teşekkür etti.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Cumhuriyetin 100'ncü yıl kutlamaları kapsamında muhteşem bir koreografi yaptı.

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu avlusunda toplanan öğrenci ve öğretmenler Türk bayrağıyla 100'ncü yıl koreografisi oluşturdu.

Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, öğrencilerle 100'ncü yıl temalı bir görsel hazırladıklarını belirterek, "Türkiye Cumhuriyetinin 100'ncü yıl dönümü olan 29 Ekim 2023'e sayılı günler kaldı. Bizler bu büyük coşkuyu ve gururu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Bu nedenle, Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber 100. Yıla özel bir koreografi hazırladık. Burada öğrencilerimizin heyecanlı olduklarını gördük. Bu muhteşem koreografi gösterisinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Şuhut Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title