Haberler

Adıyaman'da Öğretmenler Günü Töreni

Güncelleme:

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde düzenlenen törenle 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Törende çelenk sunumu yapıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Programda konuşmalar ve şiirlerin yanı sıra yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Etkinlikte öğretmenler öğrencilerle sosyal aktiviteler gerçekleştirdi ve dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Kaymakam, Belediye Başkanı, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler etkinliğe katıldı.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Öğretmenevinde devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Etkinlikte göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.

Programda öğretmenler, öğrencilerle çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdi, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğe Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Eğitim

Öğretmenler Günü Adıyaman Sincik Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title