Haberler

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali'nde Pişmaniyeli Tatlılar Yarışması Sonuçlandı

Güncelleme:

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali kapsamında gerçekleşen 'Pişmaniyeli Tatlılar' yarışmasında dereceye giren isimler belli oldu. Elif Yalçın, Kestane Kremalı Çıtır Pişmaniye tatlısı ile birinci oldu.

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali kapsamında gerçekleşen "Pişmaniyeli Tatlılar" yarışmasında dereceye giren isimler belli oldu. Yarışmacı Elif Yalçın, Kestane Kremalı Çıtır Pişmaniye tatlısı ile birinci sırayı elde etti.

İzmit Belediyesi ile ilgili kurum ve kuruluşların ortaklığıyla organize edilen 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali, başladı. Birçok etkinliğe sahne olan festivalde "Pişmaniyeli Tatlılar" yarışması da gerçekleşti. Mutfak ustalarının becerilerini gösterdiği yarışmada, alanında uzman jüri üyeleri, ürünlerin tek tek tadına baktı. Heyecan dolu anlara ev sahipliği yapan yarışma sonunda Elif Yalçın, Kestane Kremalı Çıtır Pişmaniye tatlısı ile birinci oldu. İkinciliği Nihal Özkan Pişmaniyeli Truf tatlısı ile alırken, Cevriye Kaya'nın pişmaniyeli tatlısı ise üçüncülüğe layık görüldü.

Yarışma sonucunda dereceye girenler ödüllerini alırken, diğer yarışmacılara da katılım belgesi verildi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

İzmit Belediyesi Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title