Haberler

Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmenler İçin Kısa Film Yarışması

Güncelleme:

Eğitim-Bir-Sen, öğretmen temalı kısa film yarışması düzenleyecek.

Eğitim-Bir-Sen, öğretmen temalı kısa film yarışması düzenleyecek.

Yarışma, öğretmenin değerini ve önemini kapsayacak her türden kısa filmi kapsayacak. Öğretmen temalı yarışmada filmler, olay ve kişi üzerinden yola çıkılarak çekilebilinecek.

Yarışmada, öğretmenlerin hikayeleri, hayatın her alanında yaşadıkları mücadelelerini, sinemanın etkileyici dilinden faydalanarak görünür kılmak amaçlanıyor. Yarışmaya katılan filmlerin hikayesinin öğretmen ve eğitim merkezli olması gerekiyor. Kurmaca dalında 20 dakikayı geçmeyecek, kısa film çalışmalarının değerlendirileceği yarışma için isteyenler 1 Kasım'a kadar başvurabilecek.

Kısa film yarışmasına başvurular, posta yoluyla veya elden Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezine (GMK Bulvarı Şehit Daniş Tunalıgil Sokak No: 3/13 Maltepe/Ankara)  yapılacak. Başvuru formuna ve şartnameye www.egitimbirsen.org.tr adresinden ulaşılacak.

Yarışmada dereceye girenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Yarışmada, birinciye 15 bin lira, ikinciye 10 bin lira, üçüncüye 5 bin lira verilecek. Jüri özel ödülü ise 3 bin lira olacak. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Politika Güncel Haberler

title