Haberler

Eğilmez İftarda Hilvanlılarla Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, katıldığı iftar programında Hilvanlılarla buluştu. Programa ilçe teşkilatları da katıldı.

Hilvan Belediyesi'ne ait çay bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan eğilmez, iftara katılmak için gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hayırlı ramazanlar diledi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Cemil Çadak, Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve Hilvan belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu iftarda barış ve kardeşlik mesajları veren Eğilmez şöyle dedi: "Başta komşularımız Suriye ve Irak olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında savaşın ve gözyaşının hakim olduğu bir süreç yaşıyoruz. İslam ülkelerinin gıpta ile baktığı Türkiye'de barışı ve huzuru sağlamak için gerek hükümet olarak ve gerekse de teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Birliğimizi ve dirliğimizi korumak adına hepimizin bir olduğunun bilincinde olmamız gereklidir. Aksi taktirde benzer sonuçları biz de yaşayabiliriz. Yüce Rabbimiz, bu mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarımızı kabul etsin. İnşallah Ortadoğu coğrafyasında kan ve gözyaşı yerine barış, kardeşlik ve huzur gelsin." Hilvan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Aslan Ali Bayık ile beraberindekiler iftar programının ardından, Hilvan'a bağlı Aşağı Ekece köyüne taziye ziyaretinde bulundular.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Hilvan Belediyesi YUSUF EĞİLMEZ Şanlıurfa Ak Parti Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title