Haberler

Egemen Korkmaz FC Will'le Anlaştı

Güncelleme:

Egemen Korkmaz, İsviçre 2. Ligi ekiplerinden FC Will 1900 ile 2 yıllığına anlaştı.

Tecrübeli stoper Egemen Korkmaz, İsviçre İkinci Ligi ekiplerinden Wil 1900 ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

TÜRK TEKNİK EKİP FAKTÖRÜ

FC Will'in teknik direktörlüğünü Fuat Çapa, sportif direktörlüğünü ise Erdal Keser yapıyor. İsviçre ekibinin kadrosunda daha önce Türkiye'de forma giymiş iki isim Nobre ve Ontivero da bulunuyor.

1900 yılında kurulan Will, geçen yıl da İsviçre İkinci Ligi'nde mücadele etmiş ve 10 takımlı ligi 9. sırada tamamlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Egemen Korkmaz Erdal Keser Fuat Çapa İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (38)

YERİNE GİTTİ:

FB den giden futbolcuların yeri ancak ikinci ligdir. Şaşırmayın !

20
19
yanıtYanıtla
ahmet:

Beşiktaşa FEDA demezsen fenere gidersen sonun böyle olur beter ol

30
8
yanıtYanıtla
sayli:

Çok iyi paralar kazanırken hep biraz daha fazlası diye diye satmadigin takım kalmadi. Senin gibi kişiliksiz bir oyuncu İsviçre 2. ligine bile fazla hakettiği ni yaşıyorsun

32
6
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

Beter ok sattın bjk yi zamanında adam değil sin egemen

19
9
yanıtYanıtla
Ahmed AHMEDINOVMobil-IOS:

Cok basarili bir takim baksaniza 10 takimli ligde 9 cu olmuslar ?

25
1
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

Futbolcular para için oynar, forma hikaye Egemen doğrusunu yapıyor...

17
3
yanıtYanıtla
ref:

Fenerbahce onu maddi anlamda ihya etti manevi anlamda zaten iki büyük takım var FB GS onun dışında takım yok burada egemene laf ewdenlere sesleniyorum egemen parasıyla döber hemde bozuk parasıyla.

5
14
yanıtYanıtla
alper:

beşiktaşı bırakıp gitmeseydin jubilen bile kartalda olurdu ne yazık şimdi nerelere gidiyorsun

11
7
yanıtYanıtla
şener gürkan:

feda yılında bjk bırakmasaydın bugün belki iyi transfer teklifleri alacaktın layığını buldun.

13
4
yanıtYanıtla
ahmet trMobil-IOS:

Fb de iken burnunuzdan kıl aldırmıyordunuz ne oldu neredesiniz şimdi

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title