Haberler

Ege Bölgesi'nde Gelecek Hafta Sıcaklık Artacak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Üçkuyular iskelesinde bulunan termometreden detay- Konak saat kulesinin yanındaki süs havuzunda yüzen çocuklar ve su içen kuşlardan detaylar- Çeşme ılıca pilajından detaylar Ege Bölgesi'nde gelecek hafta sıcaklık artacak- Bölgede mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, gelecek hafta daha da yükselmesi bekleniyor Ege Bölgesi'nde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, gelecek hafta daha da artacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Üçkuyular iskelesinde bulunan termometreden detay- Konak saat kulesinin yanındaki süs havuzunda yüzen çocuklar ve su içen kuşlardan detaylar- Çeşme ılıca pilajından detaylar Ege Bölgesi'nde gelecek hafta sıcaklık artacak- Bölgede mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, gelecek hafta daha da yükselmesi bekleniyor Ege Bölgesi'nde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, gelecek hafta daha da artacak.Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, İzmir'de bu hafta en yüksek hava sıcaklığının, gölgede 37 derece ölçüleceği tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin 3-4 derece üzerindeki sıcaklık, yarından itibaren düşerek 35 derece civarında olacak. İzmir ve çevresinde hava sıcaklığı, gelecek hafta başından itibaren ise yeniden yükselecek. Sıcaklık gölgede en yüksek 38 dereceye çıkacak, nem oranı ve hissedilen sıcaklık da artacak.Gelecek 5 gün boyunca en yüksek hava sıcıklığının Çanakkale'de 34, Balıkesir'de 36, Manisa'da 38, Aydın'da 39, Muğla'da 37 derece olması bekleniyor. Uzmanlar, özellikle sağlık problemi yaşayanların, yaşlı ve çocukların 11.00 ve 16.00 saatleri arasında güneşten korunması konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca orman yangınlarına karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması istendi.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Çeşme Konak Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title