Haberler

    Efes'te Yüzler Gülüyor

    Güncelleme:

    Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubundaki 5. maçında İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yı deplasmanda 72-66 yenen Anadolu Efes'te yüzler gülüyor.

    Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'ndaki 5. maçında İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yı deplasmanda 72-66 yenen Anadolu Efes'te yüzler gülüyor.

    Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son dönemde bir çıkış içinde olduklarını kaydederek, "Emporio Armani ve Galatasaray Liv Hospital maçlarında sergilediğimiz performansı Laboral Kutxa karşısında da ortaya koyunca, mücadele gücümüzü ön plana çıkarınca iyi bir sonuç aldık. Böyle oynadığımız tüm karşılaşmalarda maça ortak olabiliyoruz" dedi.

    İspanya'daki maçta kesinlikle galibiyete ihtiyacı olan iki takımın karşı karşıya geldiğini aktaran Özerhun, "Rakibimiz ev sahibi olma avantajını kullanarak maça iyi başladı. Ancak sergilediğimiz mücadele bize önce dengeyi, sonra da üstünlüğü getirdi" ifadelerini kullandı.

    Özerhun, aldıkları galibiyet kadar mücadele yönlerinin ortaya çıkmasının da kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, "THY Avrupa Ligi'nde geçen hafta Emporio Armani gibi sayı yüzdesi yüksek bir takımı 60 sayıda tuttuk. Bu hafta da Laboral Kutxa'yı net bir skorla yendik. Grupta henüz ikinci galibiyetimiz ama böyle mücadele etmeyi sürdürürsek her türlü hedefe ulaşabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

    E Grubu'nda geride kalan 5 haftada üst üste 2 maç kazanarak yeniden iddialarını koruduklarını dile getiren Engin Özerhun, "Grupta 5 maçını da kazanan Barcelona dışında, üzerimizdeki diğer takımların bizden en fazla birer galibiyetleri bulunuyor. Biz kendi maçlarımıza bakacağız, Önümüzdeki deplasmanda yapılacak Olympiakos maçı büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emporio Armani Engin Özerhun Anadolu Efes Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title