Haberler

Edremit Kar Yağışı Edremit ve Havran'da Ulaşımı Zorlaştırdı

Kar yağışı Edremit ve Havran'da ulaşımı zorlaştırdı BALIKESİR'in Edremit ve Havran ilçelerinin yüksek kesimleri, sabah başlayan kar yağışıyla beyaza bürünürken; zincirsiz yola çıkan sürücüler zor anlar yaşadı.

Kar yağışı Edremit ve Havran'da ulaşımı zorlaştırdı

BALIKESİR'in Edremit ve Havran ilçelerinin yüksek kesimleri, sabah başlayan kar yağışıyla beyaza bürünürken; zincirsiz yola çıkan sürücüler zor anlar yaşadı.

Edremit ve Havran'ın yüksek kesimlerindeki araç trafiği, sabah başlayan kar yağışıyla olumsuz etkilendi. Karayolları ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen zincirsiz yola çıkan sürücüler, zor anlar yaşadı. Kazdağlarından geçen, Edremit-Yenice-Çan Karayolu'nda gerçekleştirilen kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına rağmen sürücüler zorlandı. Hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler, kent merkezlerine geri dönmek zorunda kaldı. Kar yağışının sürdüğü bölgede, yolların kapanmaması için ekiplerin aralıksız çalıştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edremit Havran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title