Haberler

Edremit Çayı'ndaki Ölü Balıklar İçin İnceleme Başlatıldı

Balıkesir’in Edremit Çayı’nda yaşanan balık ölümleri nedeniyle Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü inceleme başlattı.

İlçe merkezinden geçen Edremit Çayı’nda son günlerde toplu balık ölümleri görülmeye başlandı. Özellikle, çayın Çevre Yolu Köprüsü civarında sıklıkla görülen balık ölümleri üzerine harekete geçen Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Acar ve su ürünleri mühendisi Doktor İbrahim Türkgülü, geniş çaplı incelemelerde bulundu. Balık ölümlerinin kirlilikten dolayı yaşandığını tahmit eden Müdür Hüseyin Acar, “Yaptığımız incelemeler neticesinde Edremit Çayı’na evsel atıkların karıştığını belirledik. Evsel atıklar nedeniyle kirlenen Edremit Çayı’nın suyunda oksijen azalması meydana geliyor. Bu da balık ölümlerinin yaşanmasına neden oluyor. Oksijensiz kalan balıklardan büyük olanları daha fazla oksijen alabilmek için kendilerini kenarlara atıyor, küçük olanlar ise havasızlığa dayanamayıp ölmüşler” dedi.Hüseyin Acar, tespit ettikleri bölgelerde çaya karışan kirli suyun durdurulması için gerekli yerlere müracaatta bulunduklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edremit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title