Haberler

Edirne - Yolun Karşısına Geçip Başka Otomobile Çarptı

Yolun karşısına geçip başka otomobile çarptı EDİRNE'de 23 yaşındaki Muhittin Semih Çoban, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı şeridine geçti ve Ender Arı'nın kullandığı otomobile çarptı.

Yolun karşısına geçip başka otomobile çarptı

EDİRNE'de 23 yaşındaki Muhittin Semih Çoban, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı şeridine geçti ve Ender Arı'nın kullandığı otomobile çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobillerin sürücüleriyle birlikte 4 kişi yaralanırken, sürücü Çoban'ın 2.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza, dün gece Edirne- Havsa karayolunda meydana geldi. Havsa İlçesi'nden kent merkezine giden 23 yaşındaki Muhittin Semi Çoban'ın kullandığı 22 HF 177 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşıp karşı şeride geçti ve Ender Arı yönetimindeki 22 AD 317 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan Çoban'ın kullandığı otomobil daha sonra da yol kenarındaki tarlaya savruldu. İki otomobilde hurdaya dönerken, parçaları da çevreye saçıldı.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Kazada, katıldıkları bir düğünden evlerine dönmek üzere yola çıktığı belirtilen sürücü Ender Arı, Bahar Arı ve Zülfiye Dursun ile diğer otomobilin sürücüsü Muhittin Semih Çoban yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen ambulanslarla Ender ve Bahar Arı ile Dursun Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, sürücü Çoban ise Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

2.39 ALKOLLÜ ÇIKTI

Sağlık durumu iyi olan sürücü Muhittin Semih Çoban'ın 2.39 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve jandarma ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Havsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title