Haberler

Edirne Valisi'nden Şüphelilerin Serbest Kalmasına Tepki

Güncelleme:

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, polis memuru Hüseyin İmrağ'ın vurularak şehit edilmesiyle ilgili şüphelilerin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Rus ve Azeri gruplarının çatışmasına müdahale eden polis memuru Hüseyin İmrağ'ın silahla vurularak öldürülmesinin ardından başlatılan operasyonda yakalanan 15 şüphelinin adliyedeki sorgularının ardından serbest bırakılmasına tepki göstererek, "Zanlıların serbest bırakılması ciddi bir sıkıntı. Şimdi bundan sonra arkadaşlarla konuşacağım, görüşeceğim. Ama ortada bir şehit var, bu şehidin kanı hiçbir zaman yerde kalmamalıdır" dedi.

ŞÜPHELİLERİN TAMAMI SERBEST KALDI

Geçen pazartesi günü meydana gelen silahlı çatışmanın ardından Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis memuru Hüseyin İmrağ, Rus ve Azeri uyruklu şüphelilerin sokak ortasındaki silahlı çatışmasına müdahale etmek istediği sırada kalbinden vurularak şehit olmuştu.

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan 5'i Türk, 8'i Azeri, Ukrayna ve Rus uyruklu 15 kişi Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki 3 gün süren ifadelerinin ardından 'kasten öldürme, ateşli silahlar kanununa muhalefet, suç delillerini yok etme, gizleme ya da değiştirme, suçluyu kayırma' iddialarıyla adliyeye sevk edildi. Savcılıkta 8.5 saat süren sorguların ardından şüphelilerin tamamı serbest bırakıldı.

VALİ: MAFYA HESAPLAŞMASI

Mithatpaşa İlköğretim Okulu'ndaki karne dağıtım törenine katılan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilerin sorusu üzerine şüphelilerin tamamının serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Silahlı çatışma için 'mafya hesaplaşması' diyen Vali Şahin, "Zanlıların serbest bırakılması ciddi bir sıkıntı. Şimdi bundan sonra arkadaşlarla konuşacağım, görüşeceğim. Ama ortada bir şehit var, bu şehidin kanı hiçbir zaman yerde kalmamalıdır. Şüpheliler için yurt dışı yasağı yok, buna mahkemeler karar veriyor. Bu olay kendi aralarında bir mafya hesaplaşması ama olan polise oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Dursun Ali Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title