Haberler

Edirne Halasına Laf Atan Kişileri Şaşırdı, Cinayet İşledi

Halasına laf atan kişileri şaşırdı, cinayet işlediEdirne'de 17 yaşındaki Emre Ç., halasına laf attığını öne sürdüğü kişiye benzettiği 37 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Ferdi Karabıyıklıdan'ı av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü.

Halasına laf atan kişileri şaşırdı, cinayet işledi

Edirne'de 17 yaşındaki Emre Ç., halasına laf attığını öne sürdüğü kişiye benzettiği 37 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Ferdi Karabıyıklıdan'ı av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Polis olaydan sonra motosikletle kaçan katil zanlısı Emre Ç. ve ağabeyi Barış Ç.'yi yakalayıp gözaltına aldı.

Olay, dün gece yarısı Umurbey Mahallesi Tekke Sokak üzerine meydana geldi. Daha önceden hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Emre Ç. ile ağabeyi 19 yaşındaki Barış Ç., halasına laf attığı gerekçesiyle evli ve 3 çocuk babası 37 yaşındaki Ferdi Karabıyıklıdan'ı mahallede plakasız motosikletle kovaladı. Emre Ç., yanında getirdiği av tüfeğiyle Karabıyıklıdan'ın başına ateş ettikten sonra ağabeyiyle birlikte geldikleri motosikletle olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans geldi. Başından ağır yaralanan Ferdi Karabıyıklıdan ilk müdahalesinin ardından ambulansa konuldu. Bu sırada toplanan kalabalık 112 acil servis çalışanlarına ve ambulans aracına geç geldiklerini öne sürerek saldırdı. Ambulansın arka camları kırılırken, maddi hasar meydana geldi. Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan da olay yerine gelerek bilgi aldı.

YAŞAM SAVAŞINA YENİK DÜŞTÜ

Polisin çok sayıda ekiple kalabalığı sakinleştirmesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ferdi Karabıyıklıdan yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah 04.30 sıralarında hayatını kaybetti. Yakınları hastane acil servisi önünde sinir krizleri geçirdi.

SAÇI VE SAKALINI BENZETMİŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, av tüfeğiyle ateş ettiği belirlenen Emre Ç. ile ağabeyi Barış Ç.'yi sabah saatlerinde yakalayıp gözaltına aldı. Katil zanlısı Emre Ç., emniyetteki ifadesinde şüpheli Ferdi Karabıyıklıdan'ı halasına laf atan kişinin saçı ve sakalına çok benzettiği için yanlışlıkla vurduğunu itiraf etti. Savcılık talimatıyla ek gözaltı süresi verilen şüpheli Emre Ç. ve ağabeyi Barış Ç.'nin yarın adliyeye sevk edildiği bildirildi.

FERDİ TOPRAĞA VERİLDİ

Şehiriçi yolcu minibüslerinde kahya olarak çalışan Ferdi Karabıyıklıdan ise Umurbey Mahallesi'ndeki Sarı Camii de kılınan cenaze namazının ardından Hacı Çeşme Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ambulansın geç geldi iddialarına cevap vererek sağlık ekiplerinin olay yerine ihbardan 4 dakika sonra ulaştığını açıkladı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Umurbey 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title