Haberler

Edirne Emniyetinde Görev Değişimi

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Armağan Adnan Erdoğan, Dr. Rahmi Baştuğ’dan görevi teslim aldı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Armağan Adnan Erdoğan, Dr. Rahmi Baştuğ'dan görevi teslim aldı. Erdoğan, görev değişiminin ardından görevine resmen başladı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü görevinden, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Dr. Rahmi Baştuğ, görev teslim töreninde Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Devir tesliminde gazetecilere açıklama yapan Dr. Baştuğ, görevin her zaman hizmet olduğunu belirterek, "Biz bu gaye ile buralara geliyoruz. Ayrılırken de aynı gaye ile ayrılıyoruz. Devletimizin yetkili büyükleri takdir ettiler, Armağan Adnan Müdürümü buraya uygun gördüler, bizi de Mersin'e uygun gördüler. Esas itibariyle amaç milletimize hizmet, gaye budur. Biz aynı amaçla gideceğimiz yerde Armağan müdürüm de aynı amaçla burada çalışmaya ve millete hizmet etmeye devam edecektir. Sizler de bizlere yardımcı olduğunuz için sizlere de teşekkür ediyorum" dedi.

"RAHMİ MÜDÜRÜMDEN BAYRAĞI TESLİM ALDIĞIMDAN GURUR VE ONUR DUYDUM"

Edirne Emniyet Müdürü olarak görevi devralan Armağan Adnan Erdoğan ise, "Ben de Rahmi Müdürüm gibi tecrübeli bir müdürden bu görevi almaktan ayrıca gurur ve onur duyuyorum. Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Rahmi Müdürümüzden aldığımız bu bayrağı daha da ilerilere götüreceğiz. Tabii ki geçmişte olduğu gibi bugün de destek vereceği inancındayım" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Adnan Erdoğan Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title