Haberler

Eşiyle Tartışan Doktor, Alyansını Çıkartıp Camdan Atladı

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan 35 yaşındaki Dr. Erkan Durgut, 1.5 ay önce evlendiği eşiyle telefonda tartıştıktan sonra yaşamına son verdi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli 35 yaşındaki doktor Erkan Durgut, iddiaya göre 1.5 ay önce evlendiği eşiyle telefonda tartıştıktan sonra, dün gece nöbetinde alyansını çalışma masasının üzerine bırakarak, 6'ncı kat penceresinden atladı. Beton zemine çakılan Durgut olay yerinde hayatını kaybetti.

HASTALARINI KONTROL ETMİŞ

Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan 35 yaşındaki Dr. Erkan Durgut dün Gastroenteroloji Servisi'nde nöbete kaldı. Hastanede hastalarını kontrol eden Dr. Durgut'u yeni gelen hastalar nedeniyle, Gastroenteroloji Servisinde çalışan hemşireler dün gece saat 22.00'de cep telefonundan aradı, ancak ulaşamadı. Bunun üzerine Dr. Durgut'un 6'ncı kattaki odasına çıkan hemşireler, masasının üzerinde alyansını ve yerde ayakkabılarını gördü, ardından da pencerenin açık olduğunu fark ettiler.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Hemşireler Dr. Erkan Durgut'un hastanenin penceresinden atladığını anlayınca hemen acil servise haber verdi. Olay yerine gelen meslektaşları Durgut'un beton zemine düşerek öldüğünü tespit etti. Yapılan ilk kontrolde 2 saat önce atladığı tesbit edilen genç doktorun cansız bedenini kimsenin görmediği ve vücudunda morarmalar olduğu anlaşıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, Erkan Durgut'un cesedi otopsi için çalıştığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARIP ATLAMIŞ

Polisin yaptığı ilk soruşturmada Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu yıl göreve başlayan Dr. Erkan Durgut'un mayıs ayında evlendiği eşi T. Durgut ile tartıştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi. Erkan Durgut'un dün nöbetçi olarak görev yaptığı sırada hastane içinde de telefonda biriyle tartıştığı öne sürüldü. Daha sonra odasına giden doktorun parmağındaki evlilik yüzüğünü çıkararak camdan atladığı anlaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (4)

tanju:

fistanlı heval lerrrr garııı arıyorrr haberiniz olsunn looloooo

2
21
yanıtYanıtla
tanju:

bi kadın kesinlikle yapmam kadın mı yok piyasada biri olmassa öbürü bu kadar

15
1
yanıtYanıtla
bu olayda ben süpheleniyorum:

yahu bu doktor kendisini 6. kattan atmis mi ?yoksa birilerimi doktoru atti, 6 katta canli atlasa bile can havli ile havada düserken bagirir cagirir birlleride yere düsene kadar pencereden, camdan balkondan, karsidan görür. doktor 2 saat sonra bulunuyor ben kuskuluyum bu isten, yine de kadin milleti icin deger mi ama bagzi olaylar aninda insan düsünceli davranamiyor. ani psikolojik olay yazik oldu gencligine emegine ailesine

8
2
yanıtYanıtla
Mertadam:

Gece gündüz hic durmadan saganak yagis gibi ölüm Haberleri. icimiz karardi Neye Kime hangi olaya üzülecegimize sasirdik !! . . ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title