Haberler

2 Çocuk Babası, Denizde Yüzerken Beyin Kanaması Geçirerek Boğuldu

Güncelleme:

Edirne'nin Enez İlçesi'nde bağlı Vakıf Köyü sahilinde denizde yüzdüğü sırada beyin kanaması geçiren 38 yaşındaki Bülent Gülmez, boğularak hayatını kaybetti.

Edirne'nin Enez İlçesi'nde bağlı Vakıf Köyü sahilinde denizde yüzdüğü sırada beyin kanaması geçiren 38 yaşındaki Bülent Gülmez boğularak yaşamını yitirdi.

SUYUN ALTINDA HAREKETSİZ BULUNDU

Olay, dün, saat 18.30 sıralarında, ilçeye bağlı Vakıf Köyü sahilinde meydana geldi. Çay ocağı işletmecisi evli ve 2 çocuk babası Bülent Gülmez, ailesiyle birlikte hafta sonu olması nedeniyle akrabalarının Vakıf Köyü sahilindeki yazlığına gitti. Eşi, çocukları ve akrabalarıyla kumsala inen Gülmez, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Bülent Gülmez, akrabaları ve çevredekilerin araması sonucu yaklaşık 1 metre derinlikteki suyun altında hareketsiz halde bulundu.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kumsala çıkarılan Gülmez, çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bülent Gülmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Hastaneye gelen ve Gülmez'in ölüm haberini alan ailesiyle yakınları gözyaşlarına boğuldu.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Hastane morguna konulan Bülent Gülmez'in cesedi, savcı ve jandarman gözetiminde yapılan ön otopsinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bülent Gülmez'in denizde yüzdüğü sırada beyin kanaması geçirerek boğulduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enez Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title