Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediyesinin düzenlediği diksiyon kursunda başarılı olanlara sertifikaları törenle verildi.

Edirne Belediyesinin düzenlediği diksiyon kursunda başarılı olanlara sertifikaları törenle verildi.

Edirne Belediyesindeki törende konuşan Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkçe'yi doğru ve etkili konuşmanın pek çok fırsatı beraberinde getireceğini belirtti.

Gürkan, daha sonra sertifika almaya hak kazanan 59 kursiyere sertifikalarını verdi.

Öte yandan belediyenin açacağı yeni diksiyon kursunun1 - 10 mart arasında gerçekleştirileceği, ücretsiz olan kursa katılmak isteyenlerin başvurularını Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine yapacağı belirtildi.

Kent Konseyine ziyaret

Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Kent Konseyini ziyaret etti.

Edirne Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Nebahat Çavuş, Kent Konseyi Mali Saymanı Arif Kuday, Yürütme Kurulu Üyeleri Ayşe Dengiz, Ahmet Ürer, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahide Ağaoğlu ile birlikte Kent Konseyi binasında bir araya geldi.

Edirne Kent Konseyi'nin çalışmalarını yakından izlediğini ifade eden Gürkan, Edirne Kent Konseyi Başkanı Gökerküçük'e Kent Konseyi'nde kullanılması için bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.

Gürkan, Kent Belleği Müzesi ve diğer taslak projelerle ilgili bilgi verdi.

Kaykay pisti yine tahrip edildi

Cumhuriyet Parkı'nda bulunan Kaykay Pisti tamir edildikten sonra ikinci kez tahrip edildi.

Eylül ayında tamamlanarak, hizmete giren parktaki kaykay pisti yine tahrip edildi.

Pist, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından b ir kez daha onarılarak eski haline getirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Belediyesi Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title