Haberler

Edirne'de Terör Örgütü Operasyonu: 18 Gözaltı

Edirne’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda HDP Merkez İlçe Eş Başkanı Selahattin Karatoprak’ın da aralarında bulunduğu çoğunluğu üniversite öğrencisi olan 18 kişi, ‘terör örgütü propagandası yapmak’ iddiasıyla gözaltına alındı.

Edirne'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda HDP Merkez İlçe Eş Başkanı Selahattin Karatoprak'ın da aralarında bulunduğu çoğunluğu üniversite öğrencisi olan 18 kişi, 'terör örgütü propagandası yapmak' iddiasıyla gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, eş zamanlı başlattığı operasyonda terör soruşturması kapsamında HDP Merkez İlçe Eş Başkanı Selahattin Karatoprak'ın da aralarında bulunduğu çoğunluğu üniversite öğrencisi olan 18 kişiyi 'terör örgütü propagandası yapmak' iddiasıyla gözaltına aldı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Edirne Adliyesi'ne getirildi. Gözaltına alınan 18 kişiye destek amaçlı gelen kişiler için polis ekipleri adliye önünde geniş güvenlik önlemi aldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title