Haberler

Edirne Bayan Basketbol Takımı Lige Hazır

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, yeni kadroyla sezona hazır olduklarını söyledi·.Kulüp Başkanı Boyacıoğlu, Meriç Nehri kenarında bulunan bir tesiste gerçekleşen toplantıda, bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, yeni kadroyla sezona hazır olduklarını söyledi·.

Kulüp Başkanı Boyacıoğlu, Meriç Nehri kenarında bulunan bir tesiste gerçekleşen toplantıda, bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a verdiği katkılardan dolayı da teşekkür eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Yeni kadromuzla sezona hazırız. Geçen sene yaşadığımız olumsuzlukları unutup, Edirne Belediyesi'nin çatısı altında Edirne Belediyesi Edirnespor olarak beraber yeni bir sezona başlamak üzereyiz.

Eylül ayının son günlerinde güzel bir kahvaltıyla sezona merhaba diyoruz.Takımımızı yeni sezon için kurduk. Yeni kadromuzla birlikte önümüzdeki günlerde Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası maçlarını oynayacağız. Ardında lig maçları başlayacak. İnşallah Edirne halkına güzel maçlar izletmeyi istiyoruz. Umarım başarılı bir sezon geçiririz."

Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Çiğdem Gegeoğlu ve sporcular katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi Recep Gürkan Edirnespor Meriç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title