Haberler

Edinho Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Güncelleme:

Geçen sezonun ikinci yarısında en çok gol atan Edinho, Erciyesspor'da bu sezon forma giydiği son iki maçta attığı gollerle takımının 4 puan kazandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında en çok gol atan futbolcu unvanını elinde bulunduran Edinho, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da bu sezon forma giydiği son iki maçta attığı gollerle takımının 4 puan kazanmasında önemli rol oynadı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, mavi-siyahlı takımın formasıyla geçen sezon çıktığı 15 maçta attığı 11 gol ve yaptığı 2 asistle takımının kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Portekizli oyuncu Edinho, bu sezon ise sakatlığı ve teknik direktör Bülent Korkmaz'ın tercihi nedeniyle çok az forma şansı bulabildi.

Ligin 7. haftasında Beşiktaş ile yaptıkları maça yedek başlayan ve 86. dakikada İbricic'in yerine oyuna dahil olan Edinho, oyuna girdikten 3 dakika sonra gol atarak, takımının sahadan galip ayrılmasına büyük katkı sağladı.

Ligin 8. haftasında ise deplasmanda Çaykur Rizespor karşılaşmasına da yedek başlayan Edinho, maçın 27. dakikasından itibaren kırmızı kart nedeniyle 10 kişi oynayan Çaykur Rizespor'un 70. dakikada 1-0 öne geçmesinin ardından bir dakika sonra teknik direktör Korkmaz tarafından "kurtarıcı" olarak İlhan Parlak'ın yerine oyuna dahil edildi.

Portekizli golcü 90+2. dakikada attığı golle takımının Rize deplasmanında mağlup olmasını önleyerek, Kayseri'ye 1 puanla dönmesini sağladı.

Edinho son iki haftada çok az süre almasına rağmen attığı iki golle alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımının çok önemli 4 puan kazanmasında rol oynadı.

"Edinho'dan beklentimiz büyük"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü basın sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edinho'nun performansından memnun olduklarını söyledi.

Portekizli oyuncunun çok kaliteli bir golcü olduğunu vurgulayan Savruk, şunları kaydetti:

"Edinho geçen sezon sergilediği performansla adından söz ettirmişti. Bu sezon başında ise sakatlık yaşadı ve bir süre formasından uzak kaldı. Şimdi sakatlığından kurtuldu ve formasına kavuştu. Geçen hafta Beşiktaş ve bu haftaki Çaykur Rizespor maçlarında sonradan oyuna dahil oldu ve birer kez fileleri havalandırdı. Beklentimiz büyük. Edinho gollerini sezon sonuna kadar atar ve taraftarımızın yüzünü güldürür. İnşallah sakatlık yaşamaz kart cezalısı olmaz ve takımdaki yerini alır."

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title