Haberler

Eda Taşpınar, 90 Kiloluk Lastiği Tek Hamlede Kaldırdı

Güncelleme:

Moda ikonu Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güzel fiziğinin sırrını paylaştı.

Eda Taşpınar her yaz yaptığı bikinili paylaşımlarla adeta magazin dünyasının ilk akla gelen isimlerinden. Bronz teniyle de kendisinden söz ettiren Taşpınar, kış aylarının gelmesiyle birlikte kendisini spor salonlarına atmış gibi görünüyor.

NASIL ÇALIŞTIĞINI GÖSTERDİ

Crossfit ağırlıklı çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşarak nasıl çalıştığını gözler önüne seren Eda Taşpınar, yine adından söz ettirmeyi başardı.

90 KİLOLUK LASTİĞİ TEK HAMLEDE KALDIRDI

Taşpınar, hesabından yaptığı paylaşımda 90 kiloluk kamyon lastiğini kaldırırken görülüyor ve bunda da hiç zorlanmıyor. Yaptığı spor çalışmaları sonrasında tamamen kaslı bacaklara kavuşan Taşpınar bu çalışmasını, "Benim pazarım 90 kilo lastik antrenmanı" notuyla paylaşmış.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eda Taşpınar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title