Haberler

Ece Gürsel, Hayatını Kaybeden Babasının Eşyalarını Satıp Bağış Yapacak

Güncelleme:

Manken Ece Gürsel, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babası Tayfun Gürsel'in tüm eşyalarının satılarak camiye bağış yapılması için harekete geçti.

Manken Ece Gürsel, 14 Ekim günü Antalya'nın Demre ilçesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babası Tayfun Gürsel'in tüm eşyalarının satılarak camiye bağış yapılması için harekete geçti.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Güzel manken aynı zamanda babasından kalan giysilerin de, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmasını istedi. Babası öldükten sonra apar topar Antalya'ya hareket eden Ece Gürsel, babasının 25 yıl boyunca yaşadığı Demre ilçesine de gelerek babasının herhangi bir borcunun olup olmadığını araştırmıştı.


Babasının giysi ve ev eşyaları için Ece Gürsel'le görüştüğünü söyleyen Karabucak Mahallesi Muhtarı Cengiz İkiz, "Tayfun hocamız 20 yıldan fazladır mahallemizde ikametgah ediyordu. Vefat ettikten sonra Ece Gürsel kendisi buraya geldi. İlk araştırdığı şey babasının borçları oldu. Hatıra niteliğindeki birkaç kıymetli eşyasını aldıktan sonra diğer eşyaların ne yapılacağını görüştük. Kendisi de bu eşyaların satılıp, Karabucak Merkez Cami'sine yardım olarak verilmesini istedii. Kendisine bu düşüncesinden dolayı çok teşekkür ederim. Şuan eşyalar evde bulunmakta. En kısa sürede bu eşyaları değerlendirerek camimize bağışta bulunacağız" dedi.

CAMİ İMAMI: "ECE HANIMA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Yapılan bağış için Ece Gürsel'e çok teşekkür ettiğini söyleyen Karabucak Mahallesi Merkez Cami İmamı Musa Görer ise "Gürsel hocamızın sanatçı bir kızı varmış. Bunu ben yeni öğrendim. Kızı, babasının eşyasının satılmasını, kendisinin böyle bir şeye ihtiyacı olmadığını, sadece hatıra için birkaç malzemeyi aldığını duydum. Geri kalanın da satılıp caminin ihtiyacı karşılanması için mahalle muhtarına yetki verdiğini öğrendim. Bana mahallenin hocası olarak geldiler dediler ki, 'böyle bir yardımı yapsak, cami için kullansak. Elde ettiğimiz parayı cami için kullanalım dediler.' Miktarı nedir ben bilemem ama sadece ben şunu diyorum. Bizim dinimiz sadaka-i cariyeye önem verir. Sadakanın azı çoğu olmaz, az sadaka büyük belaları savar. Camimize getireceğiniz ne ise bu eşyanın değeri, büyük bir şey olmayabilir ama manevi olarak, o caminin halısında kullanıldıysa üzerinde namaz kılınır, boyasındaysa huşu içerisinde insanlar namazını kılar. Onun için genç hanıma, Ece Hanım'a sonsuz teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Bu gibi hayırlı işleri yapmayı nasip eylesin. Çünkü her yaptığı iyilik merhum babasına ulaşacaktır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ece Gürsel Antalya Demre Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

..:

Hangi eşyalardanbahsediliyor Allah aşkına ya imam da demiyor ki ölenin eşyası ssatılmaz diye..:(

18
2
yanıtYanıtla
sanane:

Hangi dagitilacak esyadan bahsediliyor.ortada esya varda bizmi göremiyoruz

20
0
yanıtYanıtla
Yarma:

Bu evin eşyaları bedava bile verilmez. Adam fakirmiş. Bari fakir fukaraya dağıtın...

20
0
yanıtYanıtla
alija:

Hangi eşya? öğrenci evi zannettim Allah hayırlı evlat versin herkese...

18
1
yanıtYanıtla
Parisr:

Hocaa hocaa günah yalakali yapma

15
3
yanıtYanıtla
Dilara:

Hangi esya???????Sanki dalga geciyor, yazik babasinin bir dolabi bile yok, herhalde cöpleri kendi toplamamasi icin bu talimati verdi!Yaziklar olsun!

16
1
yanıtYanıtla
06:

bu ne la bunlar hepsi eski beş para etmezki yenisini alda versene

17
0
yanıtYanıtla
Sis:

Utanmiyo Birde cikmis reklam yapiyo

17
0
yanıtYanıtla
Ben:

Evi kime kaldı? Hem ölenin eşyaları satılmaz dağıtılır

13
0
yanıtYanıtla
Kayserili:

Mankenmiş. VAY BE rahmetlinin kaldığı yere bakın. sen nasıl evladsın yahu şan şöhretin içinde kazandığın parayla bırak ev almayı bügün Türkiyenin her yerinde eşyali o kadar lüx daireler varki 1. 000 tl ''ye verecek durumunmu yokdu. . . Bide aglıyor timsah gözyaşları bunlar efenim. .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title