Haberler

Ece Erken, Serkan Uçar'a Oğlunu Görme Yasağı Koydu

Güncelleme:

Eşine boşanma davası açan Erken, Serkan Uçar'ın oğlu Eymen'i 15 günde bir yalnızca 8 saat görmesini istedi. Bu talep çiftin arasını daha da gerdi.

Geçen yaz Çeşme'de evlenen Ece Erken ve Serkan Uçar'ın mutluluğu kısa sürdü. Beş aylık flört sonrası ailelerine bile haber vermeden nikah defterini imzalayan ikili, bir yılın sonunda anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

KENDİSİNDEN 11 YAŞ KÜÇÜK UÇAR'LA EVLENMİŞTİ

Evliliğin ilk dönemlerinde Erken'in kendisinden 11 yaş küçük olan Uçar'ın ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği yönünde haberler çıkmış, ancak bir süre sonra sular durulmuştu. Çift mutluluklarını iki ay önce de Eymen adlı oğullarıyla perçinlemişti. Ancak kapalı kapılar ardından yaşanan sorunlar, onları boşanma noktasına getirdi.

OĞLUNU GÖRME YASAĞI KOYDU

Eşi Serkan Uçar'a boşanma davası açan Ece Erken ipleri daha da gerecek bir talepte bulundu. Ece Erken, 'evlilik sözleşmesi' imzaladığı için tazminat alamayacak. Babasının, oğlu Eymen'i 15 günde bir yalnızca 8 saat görmesini isteyen Erken'in bu teklifi, çiftin arasını daha da gerdi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Ece Erken Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (56)

dkkssmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Amacı cocuk yapmaktı fırlattı attı ablan yaşında karıyla nie evlenirsin be çocuk

27
2
yanıtYanıtla
Anne:

Bir anne çocuğuna bunu yapacak kadar cahilse doğurmasın o zaman, sokaktaki gençlerin annesi böyle tipler işte

20
3
yanıtYanıtla
acar...:

tek başınamı yapmışta yasak koymuş

22
1
yanıtYanıtla
DilekmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu tip erkeklerden çok var ülkemizde çocuğun sorumluluğu annenin üzerinde ece iyi yapmış kimbilir neler yaşattı kadına

6
15
yanıtYanıtla
BozokMobil-IOS:

Bu kadınla kimse evlenmiyordu,evde kalmıştı.Çocuğu kandırdı bir de bebek sahibi oldu istediğini aldı adama vurdu tekmeyi.ayrılık bahaneside çok saçma bence başka şeyler var! Kesin boynuzlandı: )

19
1
yanıtYanıtla
SananeMobil-IOS:

Mal karı senin oldugu kadar adamın da cocugu

15
2
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Iyi yapmis yeni dogum yapan kadin evde birakilip gecelerde dolasan erkeklere mustehak.

14
3
yanıtYanıtla
malatyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yav nolsun başka ece gündemden düşmüştü zengin birini buldu çocuk yaparak garantiye aldı kendini şimdi ordan alacağı paralar yeter ona kumpas kurmuş lar adama kurnaz kız ece terbiyesiz

12
4
yanıtYanıtla
rasimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Heryer anası babası boşanan çocuklarla doldu yazık yazık

15
0
yanıtYanıtla
SAMİRAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sanki çeyizinde getirdi çocuğu onunda ilk evladı büyürken herbir hareketini büyüyüşünü görmek ister 8 saat el insaf bencillik

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title