Haberler

Ebubekir El Bağdadi'nin Vurulma ve Kurtarılma Anı

Güncelleme:

Öldüğü söylenen ancak daha sonra ses kaydı yayınlayarak ABD ve koalisyon güçlerini tehdit eden Bağdadi'nin vurulduktan hemen sonraki görüntüleri ortaya çıktı.

Musul yakınlarında geçen hafta ABD'nin düzenlediği hava saldırısında öldüğü öne sürülen IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi'nin saldırıdan yaralı kurtulduğunu gösteren video görüntüleri yayınlandı.

MİLİTANLAR YERDE YATARKEN BULDU

Irak merkezli Balad TV'nin yayınladığı görüntülerde saldırıdan saniyeler sonra Bağdadi'nin bulunduğu aracın yanına gelen militanların, IŞİD liderini yerde yatarken buldukları görülüyor. Bir süre sonra kendine gelen Bağdadi, daha sonra olay yerinden uzaklaştırılıyor.

"HEDEFİMİZ ROMA'YA ULAŞMAK"

Bağdadi önceki hafta öldürüldü haberlerinin ardından bir ses kaydı yayınlamış ve tehditlerde bulunmuştu. Bağdadi, hedeflerinin Roma'ya kadar uzanmak olduğunu da ses kaydında söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Musul Roma Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (132)

fedaimobilWeb@haberler.com:

Bu video yu tam 4 ay önce izledim onu vuran kahraman ypg li keskin nişanci

27
31
yanıtYanıtla
İsimsizMobil-IOS:

Allah bununda belasını versin ama önce o pkklı soysuzların soyu kuruduktan sonra inş

28
15
yanıtYanıtla
isimli:

Allah bilir sen soysuzun tekisin, Allah senin soyunu kurudmadıkça PKK var olacaktır

yanıt6
yanıt3
İsimli ye cevap:

PKK ışid var olduğu sürece ortadoğu da sömürge imparatorluğu daha da genişleyecektir bilene

yanıt1
yanıt0
sinanm@m.m:

Allah senin belanı verir ilk önce

yanıt1
yanıt2
21 Siverekliyiğ:

Hiç bir işimizi yarım bırakmayız bagdadi ve yandaşlarına rahat yok YPG PESHMERGE PKK sonunuzu getirecek islam güçleridir. . .

13
28
yanıtYanıtla
Anti amerikanncimobilWeb@haberler.com:

İşidin elinde Abd de olan uçaklar bombalar füzeler savaş gemileri tanklar toplar vesaire olsaydı ve bu silahlarla Abd nin ırakta yaptığı gibi 1.5 milyon insanı uzaktan havadan denizden füzelerle öldürseydi vahşi terör örgütü denmeyecekti, ışitte bunlar olmadığından terorist diyorsunuz teröristlik insanları öldürme şekliylemi olunuyor yoksa masumları öldürmeylemi ırakta ölen 1.5 milyon sivil masum değilmiydi baş terörist Abd dir Abd yok edilsin dünyada terorizm kalmaz...

29
6
yanıtYanıtla
a cola:

ALLAH razi olsun kardesim

yanıt10
yanıt1
adnanMobil-ANDROID:

kürtçüklerin korkulu rüyası

11
22
yanıtYanıtla
daafd:

iyi olmuş, GEBERSİN!

16
15
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title