Haberler

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl'ı Ayrılığa İten Sebep İhanet mi

Güncelleme:

Magazin kulislerinde; Şallı'nın, Sinan Akçıl'ın telefonunda başka bir kadınla yaptığı yazışmayı gördüğü, hiç düşünmeden ilişkiye son verdiği konuşuluyor.

Kısa süre öncesine kadar basına "mutlu aşk" açıklamaları yapan Sinan Akçıl ve Ebru Şallı, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılığa Akçıl'ın telefonundaki "özel mesajlaşma"nın yol açtığı iddia ediliyor.

Ebru Şallı, önceki gün sevgilisi Sinan Akçıl'ı bile şaşırtan bir ayrılık açıklaması yaptı. Ünlü müzisyen, Şallı'nın daha kendi aralarında konuşup son noktayı koymadan basına "İlişkimiz bitti" açıklaması yaptığını itiraf etti.

İLİŞKİYİ İHANET Mİ BİTİRDİ

Bu ani gelişme farklı iddiaları beraberinde getirdi. Bunlardan biri de ayrılığa gizli bir yazışmanın yol açtığı yönünde. Magazin kulislerinde Şallı'nın, Sinan Akçıl'ın telefonunda başka bir kadınla yaptığı yazışmayı gördüğü, hiç düşünmeden ilişkiye son verdiği konuşuluyor. Diğer iddiaya göreyse bu kararın temelinde maddi kriz var. İkilinin parasal bir sorun yüzünden yollarını ayırdığı söyleniyor.

Ayrılık sonrası otele yerleşen Sinan Akçıl'ın eşyalarının büyük bölümü halen Ebru Şallı'nın evinde bulunuyor.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

T.COŞKUN:

ÜÇ TANE BESTE YAPAN, SAHNEYE İKİ ÜÇ KERE ÇIKANI ''ÜNLÜ SANATÇI''DİYE BU HALKA YUTTURMAYA ÇALIŞAN. ''GÜZELLİK''KAVRAMINI BU KADAR KÖTÜ KULLANAN, 1. 60 M. LİK ''BODUR TAVUĞU'' BİZLERE ''MANKEN-PLATES-AEROBİK UZMANI''DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞAN ''GÖRME VE BAKMA ÖZÜRLÜ'' ANLI ŞANLI MAGAZİN MEDYAMIZA SAYGILARIMI SUNARIM. . .

60
2
yanıtYanıtla
RAmobilWeb@haberler.com:

Arabada pompalama iyi değilse pistonlarda performans kaybi olur karbüratörde teklemeler başlar bu tip olaylarda rot-balans ayari şarttir. İstasyon değiştirme alternatif olabilir. Periyodik bakimla da daha fazla yol alinabilir. Nerde o eski arabalar yillara meydan okurlardi. Şimdiki arabalar iki ayda ariza veriyor. Sorun bunlarin motorunda yakin da başka bir arabayla görülürler

45
3
yanıtYanıtla
KEMALIN MALLARI BUNLAR:

Kemalin laik sisteminin bozuk mallari bunlar, ,

12
21
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Kaliteli kadindan anlayan hic bir erkegin tercihi ebru olmaz. Cunku gercekten fostirik kadin

28
0
yanıtYanıtla
zurnamobilWeb@haberler.com:

Bu kadindan tiksiniyorum midem bulaniyor pislik kadin sinanda adam deil

26
1
yanıtYanıtla
RAmobilWeb@haberler.com:

Bunlar yapinca magazin bizler yapinca namussuzluk oluyor değilmi.

24
2
yanıtYanıtla
cokta onemliydi AKya:

bunlari reklam yapmayin kardesim, millet ac acik ev gecindirme derdinde , kimsenin sknde degil bunlar, bos haber. . .

20
4
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Paradir bunlarin dertleri iki magazinsel olunca isler yagicak sandilar ama daha cok itici olduklarini yeni anladilar bence varoslar iste! 40larinda halen 18 yasindaymis gibi davranmalarindan belli

18
2
yanıtYanıtla
Selin Su:

Etme bulma dünyası. . Aldatanlar da aldatılır böyle. . Aynaya bakıp sorsun kendisine Ebru hanım; çocuklarının babasını bu adamla aldatmaya değer miydi diye !!

18
2
yanıtYanıtla
pelinmobilWeb@haberler.com:

Kocasini aldatti gitti bekar zengin oglana pislik kadın etme bulma dünyası ne ekersen onu bicersin ebru zavallisi sen babana bak sizin gibilere acimayaksn

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title