Haberler

Ebru Şallı Van'ı Ziyaret Etti, Sultanlar Gibi Karşılandı

Güncelleme:

Van ilinde bir alışveriş merkezinde sevenleri ile buluşan Ebru Şallı, şehirde büyük heyecan yarattı. Dört dörtlük bir kahvaltı sofrası ile karşılaşan Şallı, 'Sağlıklı değil ama, geleneksel kahvaltı; yenir' dedi.

Ülkenin pek çok yerinde sağlık ve pilates eğitimleri veren Ebru Şallı, son olarak Van'da bir alışveriş merkezinde sevenleri ile buluştu. "Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak" adlı kitabın yazarı Şallı, pazar günü söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı. Şehirde büyük heyecan yaratan ünlü model, sultanlar gibi ağırlandı.

"HER ŞEY SAĞLIKLI DEĞİL AMA..."

Ekibine ve kendisine hazırlanan geleneksel Van kahvaltısını paylaşan Şallı, "Kahvaltı düşkünlüğüm bilinir, dün bana ve ekibime Van kahvaltısı hazırlamışlar. Çok çok teşekkür ediyorum, sıcacık kalplerine ve heyecanlarına" dedi ve "Her şey sağlıklı olmayabilir ama bu geleneksel Van kahvaltısı, napalım oturulur ve yenir" notunu ekledi.

"YEMEKTEN ÇOK YEDİRMEYİ SEVERİM"

"Hepsini sen mi yiyeceksin?" diye soran takipçilerine yanıt veren Şallı, "Arkadaşlar panik yapmayın, bu kahvaltı benim siparişim değil, beni bilirsiniz, yemekten çok yedirmeyi severim. Misafirperver ülkemin Van şehrinde, geleneksel Van kahvaltısı hazırlamışlar hepsi bu." ifadesini kullandı.

Ebru Şallı, Van şehrinin doğal güzelliklerini de gezmeyi ihmal etmedi. Bu görüntüleri Instagram hesabından paylaştı.

"MAVİ VE BEYAZIN ORTASINDA CENNET...GÜZEL ÜLKEM"

"VAN'DA BULUŞTUK BUGÜN, KALP KALBE..."

"VAR OLAN GÜZELLİKLERİ GÖRMEYE ÇALIŞIN, İYİ GELİYOR"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title