Haberler

Ebru Gündeş, Özgecan İçin Duygusal Mektup Yayınladı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı, Instagram hesabından Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan için duygusal bir mektup yayınladı.

Ebru Gündeş ; Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan için Demet Akalın ve Beren Saat'in ardından Instagram hesabından duygusal bir mektup yayınladı.

Özgecan'ın fotoğrafını da paylaşan ünlü sanatçı, katillerin cezasını çekmesini istedi: "Allah'ım içim yanıyor. Ne olur ailesine sabır ver Allah'ım. Herkese ibret olacak ceza verilsin ve yasa değişsin; cani, idam ya da hadım edilsin. Başka türlü olmayacak!"

"ATEŞE ATTILAR BENİ ANNE'

Ebru Gündeş'in mesajı şöyle: "Anne, beni duyuyor musun? Bugün pazar değil, neden yıkıyorsunuz beni? Kıyafetlerim nerede? Bu beyaz örtü ne anne? Çok sert, neden? Bir tabutun içindeyim, kim bu insanlar? Neden gömüyorsunuz anne beni? Ben isteyerek yapmadım bunları, tecavüz ettiler anne! Burası çok karanlık. Korkuyorum anne... Pis, soğuk elleriyle dokundular bana. Bağırdım, çığlık attım; kimse duymadı, kimse yardım etmedi bana anne! Kendimi korumaya çalıştım; bileklerimi kestiler anne, ellerimi kopardılar! Artık sana dokunamayacak mıyım? Ateşe attılar beni anne, yaktılar beni! Anne sen beni bırakmazsın değil mi? 'Kızım, canım yavrum' deyip sarılırsın bana, değil mi? Annem, ben seni asla yalnız bırakmam sen de beni yalnız bırakmazsın değil mi?..."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ebru Gündeş Instagram Tarsus Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (23)

77mobilWeb@haberler.com:

ebru ölüm rabıtası yapmış amA unuttuğu bir nokta var oda insanın rabıtayı kendisi için yaptığıdır

33
8
yanıtYanıtla
cinli:

BU NE ŞİMDİ. . BİZİM VE AİLESİNİN İÇİNİ DAHA ÇOK ACITMAK İÇİN YAZILMIŞ SANKİ. . .

26
7
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Yau güzelim Ebru kendi yürek sözlerini demiş, size ne?Güzel sözler demiş. Dünya bir tarafa Ebru hanım bir tarafa olsa ben Ebru hanımla giderim, dünya umrumda olmaz yani. Canımdan çok seviyorum onu o yüzden.

9
19
yanıtYanıtla
el turkomobilWeb@haberler.com:

boyle detayli bi sekilde yazip da milleti daha fazla uzmenin bi alemi yok ,like almak icin yeter artik dua oku boyle seyler yazacagina ,herseyin uzerinden prim yapmasa bu unlulerin biyeri eksilecek

21
7
yanıtYanıtla
hz ismailmobilWeb@haberler.com:

Ahmet kaya katilleride zavalli kizimizin acisindan pay kapmak istiyorlar unutmaki sende bir katilsin

8
14
yanıtYanıtla
bbbbmobilWeb@haberler.com:

Sen kimsin ya kizin ailesini bukadar derinden uzuyorsun.mektuba ne gerek var mektup yazan ellerini Allaha ac ve dua et bunu en azindan yapki herseyden prim yapma

13
9
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

Aglattin beni Ebru Gündeş.

7
14
yanıtYanıtla
aylin aydin:

hic iyi yapmamis metub yazacagina dualarini eksik emesin, zaten hic sevmiyorum su kadini

14
7
yanıtYanıtla
adsizmobilWeb@haberler.com:

O kadar yapmacık sin ki midemi bulandiriyorsun

11
6
yanıtYanıtla
cccc:

maşallah herkes açıklama yaptığından herkez temiz herkes namuslu bi bakın etrafa bu taciz olayları hep vardı hepte devam edecek?

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title