Haberler

E-ticaret Paketi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Türkiye'de 4200'den fazla işletmeye sunduğu e-ticaret alt yapısı ile pazarda en fazla kullanılan ve bilinen paket e-ticaret çözümü olan IdeaSoft, e-ticaret'e yeni adım atacak girişimcilerin uygun e-ticaret paketi seçmeleri için dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler verdi.

Türkiye'de 4200'den fazla işletmeye sunduğu e-ticaret alt yapısı ile pazarda en fazla kullanılan ve bilinen paket e-ticaret çözümü olan IdeaSoft, e-ticaret'e yeni adım atacak girişimcilerin uygun e-ticaret paketi seçmeleri için dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler verdi.

IdeaSoft, hedef kitle ve şirket ihtiyaçlarına uygun bir paket seçimi, e-ticaret sitesinin dolayısıyla işinizin başarılı olmasında önemli bir pay sahibi olduğuna dikkat çekiyor. IdeaSoft'un sunduğu e-ticaret paketlerinin özellikleri şu şekilde;

IdeaSoft Lite

Fazladan ücret ödemeden; sitenize sınırsız ürün ekleyebilme ve ürün, kategori, marka yönetimi konularında ihtiyacınız olan tüm profesyonel desteği alabilme olanağı sağlar.

Yıllık 250 GB trafik sunucu,

Site adınızla 10 adet e-posta tanımlayabilme ve müşterilerinize toplu e-posta gönderebilme,

140'ın üzerinde ücretsiz ve hazır tema tasarımlarıyla, sitenizi istediğiniz görünüme kavuşturabilme,

Ürün sayfalarınız dışında; dilediğiniz sayıda bilgilendirme sayfaları oluşturabilme,

Sitenizin günlük, aylık, yıllık ziyaretçi ve ürün, marka, kategori bazlı satış raporlarını alabilme,

Çalıştığınız kargo firmalarının fiyat tablolarını sisteme tanımlayarak, tüm ürünlerin kargo ücretlerini müşteriye gösterebilme,

Banka havalesi veya kapıda ödemeyle satış,

İsteyen müşterilerinizin sitenizi ve tüm ürünlerinizi, diledikleri sosyal platformlarda paylaşabilmesi imkanı.

IdeaSoft Pro

Lite paketine ek olarak aktif olabilen sanal POS ve oluşturulan bayi gruplarına farklı indirim oranları sunabilecek B2B altyapı özelliklerine sahip Pro paketin özellikleri şu şekilde;

Yıllık 500 GB trafik/sunucu,

Site isminizle 20 adet e-posta,

Tüm operatörlerden mobil ödemeyle ürün satışı,

Kredi kartıyla satışlarınızda müşterilerinizin güvenliği için; tamamen sitenize özel SSL güvenlik sertifikası,

Sitenizden yaptıkları alışverişlerde müşterilerinize puan ve istediğiniz tutarda indirim çekleri tanımlayabilme imkanı.

IdeaSoft Entegre

Pro pakete ek olarak ürünlerinizi Facebook sayfanıza ücretsiz olarak aktarıp, oradan da satış yapabilir ve ürünlerinizin fiyat karşılaştırma sitelerinin arama motorlarına entegrasyonunu sağlayabilirsiniz.

Yıllık 600 GB trafik/sunucu,

Site isminizle 20 adet e-posta,

Arama yapan kullanıcıların, sanal mağazanıza daha rahat ulaşabilmesini sağlayan ve arama sonucunda sitenizi yıldız simgeleriyle vurgulayarak, daha cazip kılan SEO uygulaması,

Tedarikçinizin sitenize tek tıklamayla toplu olarak ürünlerini aktarabilme entegrasyonları olanakları.

IdeaSoft Enterprise

Entegre pakete ek olarak müşterilerinizin, sattığınız ürünleri karşılaştırabilmesine ve gelen siparişleri kontrol panelinizden tek tıklamayla çevrimiçi yazdırabilmenize olanak sağlar.

Yıllık 750 GB trafik/sunucu

Site isminizle 30 adet e-posta

Akıllı filtre ve ürün seçenekleri sayesinde; ürünlerinize renk ve beden seçenekleri tanımlayıp, her seçenek kombinasyonunun stoğunu ayrıca takip edebilme

Müşterilerinizin siteniz için davetiyeler oluşturarak, çevrelerindeki insanlara ulaştırabilmesi gibi imkanlar sunuyor.

IdeaSoft Platinium

Enterprise pakete ek olarak 'mobil site' olabilmenize ve sitenizde 'çapraz promosyon kampanyaları' tanımlayabilmenize olanak sağlar.

Yıllık 1000 GB trafik/sunucu,

Site adınızla 40 adet e-posta,

Stoklarınızı kolay ve hızlıca sanal mağazanıza aktararak, stok ve fiyat güncelleyebilme,

Google'da en çok aranan sözcükleri; sitenizdeki ürünlerinize anahtar kelime olarak tanımlayabilme olanakları.

Ücretsiz demo hesabı oluşturarabildiğiniz IdeaSoft'un e-ticaret paketlerini 20 Eylül 2014 tarihine kadar %40 indirim ve 2 ay ek lisans hediye fırsatıyla ship olabilirsiniz. IdeaSoft e-ticaret paketleri hakkında detaylı bilgiye www.ideasfot.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title