Haberler

    E-Ticaret ile Bulut Teknolojisi Arasındaki İlişki Nedir?

    DİA Yazılım Genel Koordinatörü Suha Onay, e-ticaret ile bulut teknolojisi arasındaki ilişkiyi Wise TV aracılığıyla değerlendirdi.

    DİA Yazılım Genel Koordinatörü Suha Onay, e-ticaret ile bulut teknolojisi arasındaki ilişkiyi Wise TV aracılığıyla değerlendirdi.

    "Günümüz ticaretinin vazgeçilmez önceliklerinden biri de e-ticaret yapmak." diyen Onay, "E-ticaretler bir web sitesi altından çalışıyor ve bu web sitelerinin çoğu da veri merkezleri üzerinden çalışıyor. Çünkü bunların çoğuna 7/24 ulaşılabilir olması gerekiyor. Fakat muhasebe yazılımları genelde lokalde müşteri ortamlarında bulunan yazılımlar. Bu durumda eğer tam entegre bir ticaret sitesi ile çalışmak istiyorsanız sizin e-ticaretten sipariş aldığınızda direk muhasebe sisteminize sipariş olarak düşsün. Muhasebe sisteminize fiyat değişikliği yaptığınızda bir kampanya uyguladığınızda anında online olarak ticaret sitesinde yayınlanmasını istiyorsanız sizin de muhasebe yazılımınızı buluta çıkarmanız veya e-ticaret sitenizi kendi lokal serverlerinize indirmeniz gerekiyor. Fakat kendi lokal serverlara indiremediği için yazılımlar veri merkezine yani buluta çıkmalı" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title