Haberler

E-Kent'ten Bulgaristan Çıkarması

Güncelleme:

Toplu taşımada Türkiye'nin lider kuruluşu olan E-Kent, uluslararası konferansların aranılan şirketi oldu.

Modern şehirciliğin gerektirdiği yüksek teknoloji ürünlerini hizmete sunan E-Kent, Bulgaristan Ulaştırma Bakanlığı'nın sponsorluğunda ICT Clusters tarafından düzenlenen konferansta toplu taşımada uçtan uca sunduğu çözüm önerilerini anlattığı sunumu ile büyük ilgi gördü.

Toplu taşımada elektronik ücret toplama alanında Türkiye'nin lider kuruluşu olan E-Kent, başarı öyküsünü ve çözümlerini uluslararası arenaya taşımaya devam ediyor. Önceki aylarda katıldığı fuarlarda sergilediği elektronik biletleme ve ücret ödeme bankoları ile büyük ilgi gören E-Kent bu kez, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen uluslararası bir konferansa konuşmacı olarak davet edildi. E-Kent İş Geliştirme Direktörü Artun Kumrulu'nun yaptığı sunum büyük ilgi gördü.

Bulgaristan Ulaşım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Bakanlığı ile Bulgaristan Bilgi ve İletişim Birliği tarafından düzenlenen "Karadeniz Bölgesinde Büyüme, Refah ve Rekabetçilik için Bilgi ve İletişim Teknolojileri Birliklerinin İşbirliği" başlıklı konferansa, Avrupa Birliği Temsilcileri, Karadeniz Ekonomik Forum Temsilcileri, Türkiye, Bulgaristan, Makedonya, Sırbistan, Romanya ve Gürcistan'dan sektör temsilcileri katıldı. E-Kent İş Geliştirme Direktörü Artun Kumrulu "Akıllı Ulaşım Sistemleri için Bilgi ve İletişim Teknolojileri" başlıklı panelde, E-Kent'in Türkiye'de uyguladığı uçtan uca akıllı şehir çözümlerini ve örnek sistem modellerini anlattı.

Ürünleriyle vatandaş ve belediye arasında köprü kuran E-Kent'in, Türkiye'nin büyük şehirlerinde, raylı sistemler, belediye ve özel halk otobüsü gibi araçlar ile otopark ve kültürpark gibi kamusal alanlarda sunduğu elektronik ücret toplama çözümleri ile hayatı kolaylaştırdığını anlatan Kumrulu, sözlerine şöyle devam etti:

"Günümüzde toplu taşımacılık yemek yemek hatta nefes almak kadar önemli bir ihtiyaç haline geldi. Amacımız ne olursa olsun hepimiz güne bir yerden bir yere giderken taşımacılığın değişik araçlarını kullanarak başlıyoruz. Biz E-Kent olarak bu hızlı ve dinamik büyüme gösteren sektörde, ödeme sistemleri, altyapı geliştirme ve sistem yönetimi konularında faaliyet gösteriyoruz.

21 belediyede, 15 milyon insana hizmet vererek, yıllık bir milyar işleme imza atıyoruz. Modern taşımacılıkta ödeme sistemlerinin, sektöre ve yönetimlere yeni gelir olanakları kazandırmak ve ulaştırma altyapısının gelişmesini sağlamak için akıllı kent çözümleriyle entegre olması gerektiğine inanıyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ulaştırma Bakanlığı Bulgaristan Türkiye Sofya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title