Haberler

Düzeltme- "Chibo, Gıda Dışı Ürünleriyle Türkiye'de İlk Kez Morhipo.com'da" Haberimizin Başlığında...

Tchibo, gıda dışı ürünleriyle Türkiye'de ilk kez Morhipo.com'daMorhipo.com, perakendeciliğe yeni bir anlayış getiren Tchibo Türkiye ile anlaştı.

Tchibo, gıda dışı ürünleriyle Türkiye'de ilk kez Morhipo.com'da

Morhipo.com, perakendeciliğe yeni bir anlayış getiren Tchibo Türkiye ile anlaştı. Anlaşmayla Tchibo ürünleri Türkiye'de ilk kez Morhipo.com üzerinden de satışa sunulacak.

Morhipo'dan yapılan açıklamaya göre, Tchibo kadın, erkek ve çocuk giyiminden spor ve outdoor malzemelerine, mutfak eşyalarından hobi ürünlerine kadar zengin ürün çeşitliliğini Morhipo.com üzerinden tüketicileriyle buluşturuyor.

Yeni ürünlere ek olarak her damak zevkine uygun kahve çeşitleri ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo'nun Morhipo.com üzerinden satışı da devam edecek.

Tchibo Türkiye'nin İnternet'teki yeni adreslerinden biri olan Morhipo.com'un ziyaretçileri, kendilerine sunulan zengin çeşitlilik içerisinde artık Tchibo dünyasındaki ürünlere de en pratik ve hızlı biçimde ulaşacak.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title