Haberler

Uyuşturucu Madde Kullanan Gençlerin İbretlik Görüntüleri

Güncelleme:

Düzce'de, uyuşturucu madde bağımlısı 2 kişi inşaatta baygın halde bulundu. Halleri ise ibret vericiydi!

Düzce'de, uyuşturucu madde bağımlısı 2 kişi inşaatta baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan 2 genç tedaviye alındı.

Düzce Rasim Bedir Paşa Bulvarı'nda bir inşaata giren 2 kişiyi gören vatandaşlar polisi aradılar. Polisler inşaatın üçüncü katına çıktıklarında yerde yatan 2 kişiyi görünce 112 Acil'i arayarak yardım istedi. 112 Acil ekipleri baygın haldeki gençlere müdahalede bulundu.

KENDİLERİNDEN GEÇMİŞLER

Kullandıkları uyuşturucu madde nedeniyle kendilerinden geçen 2 genç, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (41)

RoniMobil-IOS:

Bu olayı da PKK ye bağlayan Faşist zihniyet yukarıdakı haberi okuyun!! Eski cumhuriyet savcısı 168kg eroinle yakalandı! PKK nin uyuşturucu ile işi olmaz, örgüte yaptığımız bağışlar yeter

7
17
yanıtYanıtla
Dilan:

Bir lise öğretmeni olarak söylüyorum. Düzgün bir liseye gidemiyorsa aklı olan çocuğunu liselere göndermesin. Açık liseyi evinde okusun. Çok daha iyi. Liseelerin hali içler acısı.

18
2
yanıtYanıtla
YozgatlıMobil-ANDROID:

Atatürk ne demiş ; Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktir. işte eserleri görüyorsunuz

14
6
yanıtYanıtla
türk:

ALLAH belasını versin pkk nin. . . bütün bu uyuşturucuyu bu güzel vatanımıza pkk terör örgütü ve yandaşları satıyor ve dağıtıyordur. . .

9
4
yanıtYanıtla
Asi:

Bu görüntüleri izleyip uyuşturunun bu kadar berbat birşey olduğunu bile bile hala kullananlara selam :)

11
2
yanıtYanıtla
/table:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

9
3
yanıtYanıtla
dokuz köy'den kovulan Mobil-ANDROID:

Ortalık temizleniyor. bir de bu açıdan bakalım.

4
8
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

BAKİN BU LANET OLASİ UYUSTURUCU OYLE KOTU BİRSEYKİ HATAYİ AFFETMİYOR YANİ BİR KEREDEN BİSEY OLMAZ HESABİ SAKİNA DENEMEYİN BEN BURDAN HEP SOYLUYORUM BU SACMA SAPAN DİZİLER KALKSİN GOREN HEVESLENİYOR SONUCU ORTADA. KACAN KİZLAR UYUSTURUCU BAGİMLİSİ GENCLER ARTAN TECAVUZ OLAYLARİ. ARTAN ALDATMALAR VE YİKİLAN YUVALAR.

10
1
yanıtYanıtla
tayip:

allahım sen onlara yardım et. ;:(

10
1
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

içler acısı bi durum içim yandı izlerken of anam of!!!

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title