Haberler

Düzce - Kamalak: İktidar Bir Kısım Milletvekillerinin Dokunulmazlığını Kaldırıp Geçmişe Sünger...

Kamalak: İktidar bir kısım milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırıp geçmişe sünger çekecekSP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, iktidarın, "Milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıralım" diyerek gündem saptırmaya çalıştığını söyledi Kamalak, "İktidar bir kısım milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırmış olacak.

Kamalak: İktidar bir kısım milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırıp geçmişe sünger çekecek

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, iktidarın, "Milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıralım" diyerek gündem saptırmaya çalıştığını söyledi Kamalak, "İktidar bir kısım milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırmış olacak. Geçmişin üzerine sünger çekecek, yani pisliğin üzerini kapatacaklar" dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Düzce'de yeni yapılan partisinin il teşkilatı binasının açılışını yaptı. Kamalak, ardından Düzce Müftülüğü Salonu'nda düzenlenen partisinin Merkez İlçe Başkanlığı kongresine katıldı. Kamalak, Türkiye'nin kritik bir dönemden geçerken iktidarın da muhalefetin de gündeminde Türkiye'nin gerçek sorunları olmadığını söyledi. Kamalak, şöyle konuştu:

"Bugün Türkiye'nin en önemli meselesi haline gelmiştir terör meselesi. Hergün 3-5 şehit uğurluyoruz. Bunlar iktidarın, muhalefetin gündeminde var mı? İktidar neyle meşgul? Sonra gençlerimizin temel meselesi işsizliktir. İşsizliği önleme noktasında muhalefet ya da iktidarın öne çıkardığı bir proje var mı? Bayanlarımızın en önemli sıkıntısı geçim sıkıntısıdır. Bunu çözmek için bir projeleri var mı? Gençler terörist olmuş kendilerini patlatıyor. 'Bu neden böyle olmuş' diye soran ve reçete yazan var mı, yok. İranlı iş adamı Babek Zercani, 'Ben Türkiye'de 8.5 milyar dolar rüşvet dağıttım' diyor. Bu Türkiye için yapılabilecek en büyük iftiradır. Muhalefet ya da iktidar çıkıp, 'Bu araştırılsın' diye bir önerge veren var mı, yok."

İktidarın, "Milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıralım" diyerek gündem saptırmaya çalıştığını savunan Kamalak, "Bunlar gündem saptırmak mahiyetinden başka bir şey değildir. Pislik örtmeye çalışmaktan başka bir şey değildir. İktidarın burada amaçladığı husus şudur: Bir kısım milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırmış olacak. Geçmişin üzerine sünger çekecek. Yani pisliğin üzerini kapatacaklar. Ben buradan iktidar partisine ve sayın Cumhurbaşkanı'na, sayın Başbakan'a sesleniyorum. Dokunulmazlıkların kaldırılması için sizin muhalefetin desteğine ihtiyacınız mı var? Ben bir hukukçuyum. Buradan haykırıyorum. Dokunulmazlığı kaldırmak için basit çoğunluk yeterlidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kamalak Türkiye Düzce Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title