Haberler

Düzce - Dereye Düşen Çocuk Boğuldu, Ablası Tedavi Altında

Dereye düşen çocuk boğuldu, ablası tedavi altında DÜZCE'de, 5 yaşındaki Dilara Sena Aybek dereye düşüncü ablası 15 yaşındaki ablası Hilal Aybek kurtarmak için suya atladı.

Dereye düşen çocuk boğuldu, ablası tedavi altında

DÜZCE'de, 5 yaşındaki Dilara Sena Aybek dereye düşüncü ablası 15 yaşındaki ablası Hilal Aybek kurtarmak için suya atladı. Akıntıya kapılıp bir süre sürüklenen kardeşlerden Dilara Sena yaşamını yitirirken, Hilal Aybek ise tedavi altına alındı.

Olay akşam saatlerinde, Yeni Taşköprü Köyü'nde meydana geldi. Asar Deresi'nin kenarında oynayan Dilara Sena Aybek dereye düşüncü, ablası Hilal Aybek ise kurtarmak için suya atladı. Çocukların derede çırpındığını görenler yardıma koşarken, itfaiye, polis ve 112 Acil'den yardım istediler. Çocukların akıntıya kapılması nedeniyle vatandaşların çabası yetersiz kaldı. Hilal Aybek yaklaşık 500 metre uzaklıkta kurtarma ekiplerince sudan çıkarıldı. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Hilal Aybek tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Dilara Sena Aybek'in küçük bedeni ise olay yerinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta su kenarında bulundu. Polisler tarafından sudan çıkarılarak Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dilara Sena Aybek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title